Europe Magic Wand

EMW230V

Ny produkt

Tidsbegränsat erbjudande:

1 049 kr

1 199 kr

FRI FRAKT

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

Europe Magic Wand är här och förmodligen kommer stanna här ett bra tag framöver. Anpassad till europeiska marknaden, med CE-märkning, samt med elkontakt som passar direkt i våra 230 volt uttag, är det utan tvekan är glad nyhet för alla kvinnor som önskar en mycket stark stimulering av t.ex. klitoris.

Vi säljer nu den uppdaterade versionen med på/av-knapp.

Även de som vill ha en stark massageapparat till olika sorts muskelgrupper har hittat rätt produkt, då denna produkt överskrider gränserna mellan hälsosam massage och erotisk stimulering.

Med en mjuk och behaglig knopp av silikon (Vintage Touch) och starka vibrationer i 6 steg, får du en härlig stund med din Magic Wand. Vill du testa även stimulering av t.ex. g-punkten så kan du köpa till tillbehöret Genius.

Europe Magic Wand, framtagen och tillverkad av ett danskt företag, är det närmaste du kommer, om inte bättre, än klassikern, för bäst stimulering med denna typ av massageapparat.

 

Bakgrund:

Sedan 70-talet har Hitachi Magic Wand varit den kansk emest omtalade massageapparaten, som togs fram för skön massage av olika muskelgrupper. Snabbt insåg många att den kan även användas som en stark vibrator för klitorisstimulation och inte långt därefter kom olika, erotiska tillbehör för andra sorters stimulering.

Hitachi Magic Wand har alltid varit avsedd att säljas i USA och har därmed inte mött de europeiska standarder med t.ex. CE-märkning, samt att den har alltid varit anpassad för att användas i 110 volts uttag. För att kunna överhuvudtaget använda den i europa har man varit tvungen att ha en omvandlare, men på grund av brist av just de olika säkerhetsstandarder har ingen seriös aktör importerat in denna stav.

Under åren har vi sett ett ofantligt antal olika "kopior" på denna produkt som inte kunde mätas med just den original Magic Wand. Oftast har man inte kunnat erbjuda bra kvalité med just starka vibrationer.

Magic Wand och denna typ av produkter har varit uppmärksammad av olika shower, som Oprah, samt i tidiningar som Esquire med uttalanden från t.ex. Hugh Hefner. 

 

Europe Magic Wand:

Denna magic wand är anpassad för våra 230 volt uttag och det är bara tat plugga in den. Den är dessutom CE-märkt och uppfyller alla krav för säkerhet. Den är tillverkar av plast, metal och har en lång elsladd på 236 cm för att du skall ha så bra räckvid så möjligt.

Vibrationerna kommer från den starka motorn, som sitter i handtaget och inte i knoppen, vilket gör vibrationerna djupare och stabilare. Dessutom arbetar massageapparen med vibrationer på 3500-600 varv per sekund och inte bara förstärker samma 3000 varv per sekund den enklare modeller gör. Överdraget på knoppen är tillverkat av silikon och går att ta av, t.ex. för rengöring eller om du skall sätta på ett annat tillbehör.

Styrkan styr du med knapparna och du har hela 6 olika steg, vilket är en förbättring från HItachi Magic Wand, som endast erbjöd 2 stycken. Här har du större frihet och möjlighet att anpassa styrkan till vad du föredrar.

Även om dessa apparater klassa som högljudda avger Europe Magic Wand ett acceptabelt ljud även på de högsta styrkorna, vilket beror på de höga vibrationsvarven (upp till 6000 varv/s) som den arbetar med.

 

Användning:

Man rekommenderar att lära känna denna starka apparat på olika kroppsdelar innan man går vidare med klitorisstimulering. ANvänd den alltid på låga varv först och känns efter dina gränser. Starkast är inte alltid bäst, utan alla måste känna efter vilken styrka som passar bäst för just de. Många använder en handduk eller liknande mellan klitoris och vibratorn, när de använder de starkaste styrkorna, då den är väldigt stark.

Skulle du köpa tillbehöret Genius, för inre stimulering, rekommenderas även låga styrkor vid användning, då starka vibrationer inte ger högst stimulering.

Tillverkarna, rekommenderar även att man använder massageapparaten högst 25-30 minuter i taget, vartefter man låter den vila i 30 minuter innan nästa användning. Detta för att låta motorn vila, då vibrationerna är så starka.

Många mjuka detaljer är tillverkade av silikon, även knopphöljet. Använd därmed gärna en klick vattenbaserat glidmedel för skönare upplevelse. Endast vattenbaserat glidmedel rekommenderas.

 

 

Skriv ditt omdöme

Europe Magic Wand

Starka Magic Wand nu i Europa!

Skriv ditt omdöme

 
Omdömmen(6)
2015.12.05

Fantastisk!

Överraskade min partner med denna efter förstått att den fungerar väldigt bra. Succé direkt! Den ger ett mycket bra intryck och har en gedigen konstruktion. Kraftiga vibrationer i ställbar hastighet med utbytbart huvud borgar för kvalitet.

 • Var detta omdömme användbart för dig?
 • (0) (0)
2015.05.03

Otroligt effektiv

Redan vid första användningen blev jag riktigt imponerad. Den är väldigt effektiv och kraftfull vilket ledde till orgasm otroligt fort (vilket är extremt sällsynt för mig).
Vill ni ha hjälp med att få orgasm - köp denna, den är värd pengarna!

 • Var detta omdömme användbart för dig?
 • (0) (0)
2014.08.04

Bästa wanden

denna wand bara går och går. Bra tyngd, klart den bästa wanden vi har testat. Klart värt pengarna!

 • Var detta omdömme användbart för dig?
 • (0) (0)
2012.09.26

Mycket bra wand, inte så billig

Är nöjd med wanden. Bra styrka, så att jag inte ens använder den på max. Ligger framme alltid då den används till minna ömma vader, men används även till annat om kvällen ... oj, oj, oj :)

 • Var detta omdömme användbart för dig?
 • (0) (0)
2012.09.21

mycket bra

En bra produkt. Sitter bra i handen och känns väldigt stabil och inte plastig som andra kan kännas. Väntar nu på fler tillbehör ...

 • Var detta omdömme användbart för dig?
 • (0) (0)
2012.07.18

Lysande produkt

Vi har tänkt beställa denna från USA och köpa adapter till, så det är kanon att den kommer ut i Sverige! Stark och gedigen.

 • Var detta omdömme användbart för dig?
 • (0) (0)

Skriv ditt omdöme!

Egenskaper
Diameter:6 cm (knoppen)
Total längd:32 cm
Övrigt:6 steg på styrkan, CE-märkt, sladd på 236 cm, 3500-6000 varv/s
Vikt:ca. 650g
Längd:6 cm (hög, knoppen)
Material:plast, metall, silikon
Batterier, typ:eldriven, 230 volt
Ljudnivå:medel/hög
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0