Penisringar 

Penisringar har ett antal olika funktioner och är populära bland många killar idag. Penisringar klämmer åt penisen på olika sätt så att den lätt stryper åt blodflödet. Det resulterar i att blodet inte lämnar penisen lika snabbt och många män kan hålla en starkare och längre erektion. Många upplever också att detta resulterar i att man kan hålla utlösningen borta lite längre och håller längre i sängen.

Sedan har en del penisringar kittlare på ovansidan eller vibratorer som stimulerarar klitoris hos kvinnan. Oftast mycket uppskattat av kvinnan för att få extra stimulering vid t.ex. missionärställningen.

  • Vibrerande penisringar

    Vibrerande ringar är för båda parter. Mannen får den klämmande effekten runt penisroten för att hålla styvare och hårdare erektion lite längre, och kvinnan får en stimulerande vibrator för klitorisstimulans.

    Vissa vibrerande ringar levereras med fjärrkontroller som är praktiska så man utan problem och snabbt kan ändra de olika styrkorna och vibrationsmönstren, för att välja det man har. En hel del vibratorringar i något högre prisklassen är även uppladdningsbara, där man oftast får en USB-sladd med.

  • Vanliga penisringar

    Om man vill ha en enklare penisring, utan vibrator och massor av andra funktioner, så är detta den rätta kategorin. Den vanliga penisringen klämmer åt penisroten och ger mannen en längre och oftast hårdare erektion, då blodtillflödet stryps en liten bit. Många män upplever också att känsligheten minskar lite och man håller lite längre i sängen.

    Kom ihåg att man skall inte bära penisringar för lång tid. En enkel rekommendation är 20-30 minuter, allt beroende på hur mycket penisringen trycker runt penisen.

per sida
Visar 1 - 19 av 102 artiklar
Visar 1 - 19 av 102 artiklar

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0