För honom 

Kategorin för honom innehåller ett stort antal olika lösmusar, vaginor av olika slag, sköna prostatastimulatorer, penispumpar, penisringar med och utan vibratorer, intressanta anala leksaker och även ett antal bra apoteksprodukter.

 • Fleshlight

  Fleshlight är det mest populära varumärket bland lösvaginor för män. Det är så stort att Fleshlight har blivit ett med benämningen lösvagina, i den utsträckningen att man även ibland kallar andra likande produkter för Fleshlight. Detta amerikanska märke har patent på det mjuka, hudliknande materialet, som ger en mycket skön stimulering. Lösmusar från Fleshlight finns i massor av utföranden.

 • Andra lösvaginor

  Det finns andra lösvaginor än Fleshlight. Här samlar vi ett stort antal andra, mycket sköna produkter från t.ex. japanska Tenga och andra kända tillverkare.

  Även dessa lösvaginor är sköna, vissa verklighetstrogna och vissa bara himla stimulerande och du vill bara ha den maximala stimuleringen på marknaden. Här hittar du stora och små lösmusar, anala leksaker, handhållna och stora saker (verklighetsstora halvkroppar och rövar) som väger många kilon.

 • Anala leksaker

  Denna kategori innehåller massor av sköna, roliga, samt spännande leksaker för anala lekar på egen hand eller med din partner. Här finns leksakerna som killarna killar för bakpenetrering.

 • Penispumpar

  Genom att öka blodtillförseln med en penispump, kan man erhålla och hålla sin erektion lite längre. Det är ett bra hjälpmedel för styvare, hårdare penis. Vissa upplever också en mindre ökning i storlek, så man pumpar mer blod och penisen kan svälla upp en aning, vilket ger en lite större penis. Det är dock inget sätt att förstora sin penis permanent utan den lilla effekten man kan erhålla försvinner om man inte använder pumpen regelbunden.

 • Penisringar

  Penisringar har ett antal olika funktioner och är populära bland många killar idag. Penisringar klämmer åt penisen på olika sätt så att den lätt stryper åt blodflödet. Det resulterar i att blodet inte lämnar penisen lika snabbt och många män kan hålla en starkare och längre erektion. Många upplever också att detta resulterar i att man kan hålla utlösningen borta lite längre och håller längre i sängen.

  Sedan har en del penisringar kittlare på ovansidan eller vibratorer som stimulerarar klitoris hos kvinnan. Oftast mycket uppskattat av kvinnan för att få extra stimulering vid t.ex. missionärställningen.

 • Prostatastimulans

  Prostatastimulans är väldigt vanlig hos män och har ökar de senaste åren då det har blivit mer accepterat med anala leksaker även för män. Dessa vibratorer för prostatan är oftast lätt böja, kommer år perenium, p-punken som ger skön stimulans och för vissa män mycket sköna orgasmer.

  Stimuleringen av denna del har även visat sig ha goda effekter på att förhindra, minska riskerna, för prostatacancer.

  Vibratorerna finns i olika utföranden, olika storlekar, med eller utan fjärrkontroll och vissa är även uppladdningsbara.

 • Sexdockor

  Härliga sexdockor i olika utföranden, oftast av tjockare PVC och i nästan fullstora storlekar.

 • Sexapotek för honom

  Här har vi samlat ett utbud av produkter som finns även i vårt sexapotek. Glidmedel för skön sex, fördröjningssprayer för längre sex, samt lite andra intressanta apoteksprodukter för att öka lusten och blodtillförseln.

 • Annat för honom
per sida
Visar 1 - 19 av 488 artiklar
Visar 1 - 19 av 488 artiklar

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0