Tack för att du tittar in i vår nätbutik!

Lovebox.se har varit aktiv sedan år 2010. Dagens verksamhet drivs som ett familjeföretag som sköter det mesta själva och kan därför ge dig en trygg köpupplevelse, samt bra och snabb hjälp när du behöver det.

Vi satsar på att bli ditt självklara val när det kommer till leverantör av dina vuxenprodukter. Vi gör detta med hela 90 dagars öppet köp. 

Ditt köp är tryggt hos oss. Du handlar tryggt, diskret, snabbt och säkert hos oss. Du kan betala med säker Swish, kortbetalning, direktbanksbetalning, via faktura eller med förskottsbetalning. Du kan även välja att dela upp betalningen om köpsuget blir för stort eller vill köpa något riktigt exklusivt. Du får bara positiva överraskningar hos Lovebox. Inga dolda avgifter och ingen reklam hem i brevlådan. Nyhetsbrev endast om du efterfrågar det. 

Saknar du något?

Vårt mål är inte att ha det största sortimentet, fast det ökar hela tiden - men det bästa vill vi sträva efter. Vi utvärderar varje månad nya produkter och uppdaterar sortimentet när nyheter kommer ut. Har du tips för hur vi skall bli ännu bättre är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Vi kan kontaktas per mail, telefon eller chatt direkt på sidan.

Tusen tack för att du överväger att handla av oss. Vi sätter stort pris på ditt förtroende och behandlar din order vare sig den är stor eller liten med samma upprymdhet av att få en ny eller återkommande kund.

Företaget

KAMADEVA AB
Slättängsgatan 11
23436 Lomma
Org.nr: 5568260086

Bolaget är ett svenskt registrerat aktiebolag samt har F-skatt.

Vänlig hälsning,
Martin på Lovebox.se

Produkt tillagd till jämförelsen.