Dildos 

Dongar, dildon eller andra namn för sköna penetrerande leksaker, ibland vibrerande och ibland inte. Ibland väldigt realistiska, ådriga, penisliknande leksaker, men här finns även släta, snyggt formgivna stavar.

 • Dildos & dongar

  Här har vi samlat dongar och dildon utan vibrationer och vissa med vibratorer och även fjärrkontroller. Dessa finns i massor av utföranden, med sugpropp eller utan. Ådriga eller släta, vissa även med vågiga ytor för givande penetrering av vaginan och stimulans.

 • Realistiska

  Föredrar du en sexleksak som ser ut som en penis. En riktigt dock som känns verkligen som en man, så har du kommit till rätt kategori. Här har vi samlat de mest realistiska sexleksakerna, dongarna som vi kan erbjuda.

 • Strap-ons

  En strap-ons kan användas i alla relationer, inte bara bland lesbiska par. Här har vi ett utbud av strap-ons med och utan sele, vissa med vibratorer och ej vibrerande strap-ons. Vissa strap-ons är av mindre storlek och passar utmärkt för nybörjare och pegging, dvs. penetrering av mannen eller kvinnan anus.

 • Extra stora, XXL

  Om du gillar de extra stora dongarna, mörka eller ljusa, så har du kommit till rätt kategori. Här har vi samlar de allra största dongar vi erbjuder i butiken. Läs gärna om storleken för dessa dildon, både penetrerande längd, diameter och totala längd, så du vet vad du köper.

per sida
Visar 1 - 19 av 193 artiklar
Visar 1 - 19 av 193 artiklar

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0