Fleshlight 

Fleshlight är det mest populära varumärket bland lösvaginor för män. Det är så stort att Fleshlight har blivit ett med benämningen lösvagina, i den utsträckningen att man även ibland kallar andra likande produkter för Fleshlight. Detta amerikanska märke har patent på det mjuka, hudliknande materialet, som ger en mycket skön stimulering. Lösmusar från Fleshlight finns i massor av utföranden.

 • Fleshlight Girls

  Fleshlight Girls är en extrem populär produkt i hela världen. Alla dessa lösvaginor är exakta avgjutningar av en porrstjärna. Blygdläpparna är exakta kopior, medan insidan är anpassad till varje tjej eller kommer med den sköna Lotus-strukturen som funnits några år på marknaden. Idag anpassas fler och fler modeller, där tjejerna får sina egna, unika strukturer på insidan, som ger en unik upplevelse.

 • Fleshlight Flight

  Både Fleshlight Flight, Pilot och Aviator är något mindre och smidigare versioner av Fleshlight. Inte lika verklighetstrogna på utsidan med blygdläppar, men minst lika sköna på insidan för den som vill ha en lite annorlunda lösvagina utan det där vaginala utseendet. Med sin mindre storlek även lättare att förvara eller ta med sig på resan.

 • Fleshlight Pink

  Fleshlight Pink är en serie av lösvaginor som startade det hela. Helt enkelt verklighetstrogna lösmusar i rosa, hudliknande, mjuka material. Det finns ett antal modeller med sköna, inre mönster som passar alla. Den originala modellen har sålts i miljoner antal och är extrem skön, verkligen lik en riktigt vagina.

 • Fleshlight Ice

  Fleshlight Ice är helt enkelt genomskinliga modeller. Bara roliga och lika sköna, samt mjuka som alla andra Fleshlight, både de rosa (Pink) och Fleshlight Girls. Ibland vil man bara se penetreringen ...

 • Fleshjack Pink

  Fleshjack Pink är avgjutningar från en riktigt killrumpa och analhål. För dig som föredrar en kille istället för tjej helt enkelt.

 • Fleshlight Övriga

  Bland dessa Fleshlight hittar du massor av roliga produkter, som Sex-in-a-can. En lösmus i olika modeller som inte är så i iögonfallande om någon öppnar en låda hemma av misstag. När du vill hitta sköna lösvaginor, har Fleshlight alla möjliga typer - alla med det mjuka och patenterade materialet som ger en stimulerande upplevelse som du sent glömmer.

 • Fleshlight tillbehör

  I detta kategori hittar du en hel rad tillbehör som är ett måste (som glidmedel) och vissa som rekommenderas (Fleshlight Powder och Fleshwash) för att använda din Fleshlight en längre tid medan den håller sig mjuk och skön. Här hittar du även andra tillbehör som är roliga att ha till din leksak hemma.

per sida
Visar 1 - 19 av 96 artiklar
Visar 1 - 19 av 96 artiklar

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0