Hos oss skall du känna dig säker

Din betalning är trygg hos Lovebox:
- vi använder oss av säker betalväxel för kortbetalning (NETS), 
- vi har 90 dagars öppet köp på oanvända produkter,
- vi skickar diskreta paket och aviseringar utan butikens namn,
- vi värnar om dina uppgifter och lämnar inte ut de,
- vi är e-handelscerifierade,
- vi följer konsumentverkets och ARNs anvisningar för ehandel,
- samt att vi erbjuder support på epost, telefon och chatt. 

Diskreta paket

Vi skickar våra paket i diskreta förpackningar, oftast bruna kordonger med brun tejp eller vadderade, vita bubbelpåsar. Avsändaren är företagets namn som inte har någon koppling till butikens namn. Detta gäller även utdraget om man betalar med kort. Om kunden anger mobiltelefon skickas SMS-avisering, om inte skickas aviseringen per e-post. Endast på begäran skickas aviseringen hem per brev.

Certifierad eHandel

www.lovebox.se och dess ansvariga företag KAMADEVA AB är certifierat av Bit Security enligt kraven för Certifierad E-handel under kontroll av, och enligt regler fastställda av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige. Se logotypen i toppen av sidan, samt information om ni för musen över logotypen.

Dina personuppgifter

Vi är mycket diskreta med dina personuppgifter. Varken mailadress eller andra personuppgifter lämnas ut till tredje part och vi använder dessa enbart för kontakt med dig gällande lagd order, inget annat.

Säker kortbetalning

För absoluta säkerhet så använder vi oss av NETS betalväxel är licensierad för 3-D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) och vi är certifierade enligt PCI DSS. Vi följer bankernas krav på sekretess och säkerhetcertifieringar.
Läs mer om Verified By Visa och MasterCard SecureCode under "Betalning" i våra villkor.
Mer om denna säkra betalningsmetod för kortköp kan du läsa om på NETS hemsida.

Personnummer och fakturabetalning

Om du inte vill fylla i personnummer när du lägger din order så är detta inget måste mer än om du skall betala via faktura. Upplysningen gör Svea Ekonomi på en sekund för att säkerställa dina personuppgifter och godkänna ditt köp. En mikroupplysning syns inte i några papper. Dina varor skickas till din folkbokföringsadress och fakturan skickas till din e-post.

Förskottsbetalning och bankgiro, samt Swish-betalning

Betala in ordersumman till bankgiro nr. 700-4575 . Betalningen måste komma inom 3 dagar, sedan tar vi bort beställningen. Varorna skickas så fort vi får in betalningen. Kom ihåg att vid förskottsbetalning kan vi inte garantera att varorna finns på lager om betalningen inte kommer i tid, vilken kan medföra längre leverans. Glöm inte ange ditt ordernummer!

Swish-betalningar uppdateras hela tiden och beställningar skickas utan dröjsmål, så fort vi får in pengarna. Glöm inte ange ditt ordernummer!

Är Lovebox en Certifierad E-handel?

Ja självklart. Se ovan. Vi är med, rättar oss och slår t.o.m. deras rekommendationer på flertalet punkter. 

Våra kunders trygghet

Hos oss får du EN person att vända dig till. Denna person är ansvarig för att du skall bli nöjd med din leverans. Vi har tex hela 90 dagars öppet köp, vid obruten förpackning. Så ångrar du dig kontaktar du bara din personliga kontakt hos oss och denna hjälper dig. Vem du har som personlig kontakt ser du i din orderbekräftelse.

Allmänna reklamationsnämdenVi har aldrig haft något ärende som gått så långt. Vi försöker in i det längsta lösa ev. missnöjen och har inte misslyckats med detta en enda gång. Men självklart rättar vi oss efter ARN´s beslut om vi skulle komma i en sådan tvist. Deras hemsida hittar du här : www.arn.se . Kunden kan även gå igenom EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr  .

Kontakt

Har du ytterligare frågor kan du lätt nå oss på lagret på mail och vi svarar vanligtvis redan samma dag. Mail hittar du under "Kontakta oss". Du kan även kontakta oss per telefon eller chatt på sidan.

Produkt tillagd till jämförelsen.