Apoteksprodukter 

Vi erbjuder en brett sortiment av apotekspordukter inom erotiksegmentet. Vi har både fördröjande sprayer, lusthöjande och olika sorters vätskor av ökar känsligheten i underlivet.

 • Fördröjande

  Fördröjande sprayer och krämer förlänger sexakten och minskar chansen för snabb utlösning. Alla sprayer är utan bedövande medel och tillåtna, säkra att säljas i Sverige och Europa. Sprayerna innehåller bara godkända ämnen och alla är tillverkade inom Sverige eller EU.

 • Lustförhöjande

  Lusthöjande medel, som kosttillskott med L-arginin som ökar vitaliteten och energin, sprayer för intima delar som ökar blodtillförseln och ger en pirrande känsla av välbehag och lust.

 • Ökad känslighet

  Många upplever minskad känslighet i de intima delar, som klitoris och blygdläppar. Vi har ett sortiment av produkter som ökar just känsligheten i de intima delarna genom att öka blodtillförseln och på så sätt öka känsligheten i denna delar. Vissa av produkterna skapar en kittlig och pirrande känsla, som även ökar lusten och inte bara känsligheten.

 • Anallekar

  En stort sortiment sprayer och krämer som helt enkelt låter dig slappna av eller bedövar lätt de anala delarna för att ha skönare och smärtfria anallekar. Alla produkter vi säljer är fria från bedövningsmedel som kan orsaka allergiska reaktioner, samt är tillverkade inom EU, godkända att säljas inom EU.

 • Erektion

  Att uppnå full erektion från slakt tillstånd med kosttillskott och helt receptfria medel är helt enkelt inte möjligt. Många tillverkare som säljer sådana produkter i tablettform, har antingen olagligt tillskott av receptbelagda medel, eller helt enkelt marknadsför sin produkt på ett felaktigt sätt.  

  Vi anser att försäljning av produkter inte stämmer överens med vår policy och ärlighet och säljer därmed inte produkter som påstår sig ge en erektion från slak tillstånd.

  Det finns dock produkter som kan stärka erektion en aning och det är oftast genom att öka blodtillförseln till penisen. Denna typ av produkter är ovanliga och vi försöker hela tiden hitta nya, godkända sådana.

  Vi rekommenderar även att man tittar på penisringar och penispumpar.

 • Rengöring & Hygien

  Denna kategori innehåller rengörande/bakteriedödande medel för dina leksaker, men även ett sortiment av återfuktande och återuppbyggande produkter. Här hittar du även rena hygienprodukter, olika medel för och efter rakning, samt analduschar.

per sida
Visar 1 - 19 av 108 artiklar
Visar 1 - 19 av 108 artiklar

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0