För henne 

Det finns ett stort antal olika former av härliga vibratorer för henne, dildos och dongar med och utan vibration, knipkulor och vibrerande ägg. Här finns även ett stort utbud av olika sexleksaker för g-punkten, inre stimuleringen av vaginan, samt vaginala pumpar för att öka känsligheten i de stimulerande delarna.

 • Vibratorer

  Det finns ett stort antal olika former av härliga vibratorer för henne, för honom och för par. Här hittar du olika vibratorer för henne, dvs. för klitorisstimulans, g-punkten, knipkulor, härliga rabbitar, olika sorters wands samt parvibratorer för gemensamma lekar. Titta in på någon av underkategorierna för att just hitta den vibratorleksaken som ger dig bäst stimulans.

 • Ljudvågor

  Runt 2015 kom dessa stimulatorer ut och svepte över hela sexmarknaden. De arbetar med tryck- , ljudvågor som på ett nästan beröringsfritt sätt smeker klitoris fram till sköna orgasmer. Denna typ av stimulation, istället för vibrationer har visat sig mycket effektiv på nästan alla kvinnor, enligt de studier som Womanizer har utfört.

  Själva munstycket sätts över klitoris och vågorna trycker i olika mönster. Liten som vanliga vibrationer, men nästan beröring av klitoris. Speciellt tillfredställande för kvinnor som snabbt uppnår en överstimulering av klitoris, som blir för känslig snabbt av olika vibrerande, traditionella produkter.

  Denna teknik tillämpas idag av flera företag som Womanizer (den första av de alla), Satisfyer och Lelo (Sona).

 • Dildos

  Dongar, dildon eller andra namn för sköna penetrerande leksaker, ibland vibrerande och ibland inte. Ibland väldigt realistiska, ådriga, penisliknande leksaker, men här finns även släta, snyggt formgivna stavar.

 • Knipkulor & ägg

  Knipkulor och vibrerande ägg används för skön, inre stimulering av vaginan, men även för knipövningar för att bygga upp muskulaturen i de inre vaginala väggarna. Många av de vibrerande äggen passar utmärkt för klitorisstimulans.

 • G-punkten

  G-punkten finns på insidan av vaginan i den övre vaginala väggen. En mjuk, lite svampig punkt, som är skön att stimulera. De som kommit på det och behärskar tekniken upplever ofta sköna orgasmer. Det finns ett stort antal olika vibratorstavar, dongar, dildon och andra leksaker med olika former för att man lättare skall komma åt punkten för bättre och skönare stimulering.

 • Vaginapumpar

  Syftet med vaginala punkar är detsamma som för de avsedda för män. Man vill helt enkelt för större blodtillförsel i de intima, vaginala delarna. Detta medför en mer känslig klitoris eller blygdläppar, som ger i sin tur skönare, känsligare stimulans, som kan leda till snabbare och bättre orgasmer.

 • Annat för henne

  I denna kategori hittar du en blandning av intressanta produkter för henne, som kanske inte passade i under de andra kategorier, eller så är de så bra och annorlunda att vi gärna listar de här också.

per sida
Visar 1 - 19 av 893 artiklar
Visar 1 - 19 av 893 artiklar

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0