Europe Magic Wand + Genius + Genio + Silky

EMW-GO-GE-SI

Ny produkt

Perfekta paketet med Magic Wand och alla tillbehör!

Mer detaljer

Tillfälligt erbjudande

1 789 kr

2 076 kr

FRI FRAKT

ej i lager

 
Mer information

Detta paket innehåller massageapparaten Europe Magic Wand, samt silikontillbehöret Genius, Genio och Silky Touch - alla tillbehör.

Europe Magic Wand är en av de starkaste massagevibratorerna för stimulering av din klitoris eller för skön massage av olika muskelgrupper. Denna massageapprat har sina rötter i 70-talet och har sedan dess används av kvinnorma just för dess starka vibrationer och utmärkt kvalité.

Vi säljer nu den uppdaterade versionen med på/av-knapp.

För mer ingående information och användningsinstruktioner om Europe Magic Wand, läs beskrivningen för bara denna produkt i vår butik.

 

Genius är tillbehöret till just din Magic Wand, för att urforska de inre delarna av vaginan och på så sätt få intre stimulering eller/och klitorisstimulation. 

Genio är tillbehöret till just din Magic Wand, för att urforska de yttre delarna av vaginan, men en knottrig yta.

Silky Touch är tillbehöret till just din Magic Wand, och ersätter knoppen som kommer med. SIlky Touch har samma dimensioner, men är helt i silikon, även insidan. Det gär den lättare att rengöra och dessutom är ytan helt silkslen och inte lite sträv som originalknoppen är..

Många mjuka detaljer är tillverkade av silikon, även knopphöljet och Genius. Använd därmed gärna en klick vattenbaserat glidmedel för skönare upplevelse. Endast vattenbaserat glidmedel rekommenderas.

För mer ingående information och användningsinstruktioner om Genius, läs beskrivningen för bara denna produkt i vår butik.

 

Egenskaper
Batterier, typ:eldriven, 230 volt
Flexibilitet:stor i kroken (Genius)
Ljudnivå:medel/hög
Material:plast, metall, silikon
Total längd:32 cm (wand), 14 cm (Genius)
Diameter:6 cm (knoppen), 6. 8 (Genius i botten)
Vikt:ca. 650g (wand), ca. 220g (Genius)
Längd:6 cm (hög, knoppen)
Övrigt:6 steg på styrkan, CE-märkt, sladd på 236 cm, 3500-6000 varv/s
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Meny

Jämför 0