Fleshlight - Ice Butt Crystal

9608SC

Ny produkt

Tillfälligt erbjudande

539 kr

569 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Här kommer Fleshlight Ice serien som finns i både lösmus, anal och avsugning. Hela serien har en härlig insats med en hel del olika ytor för extrem skön stimulans. Just denna produkt är en avgjutning av ett härligt analhål, som skall just ge denna trånga ingång som du vill ha vid härlig analsex.

Materialet är lätt transparent, frostigt isigt och den har ett transparent skal! Inte bara är den skön, men den är även snygg att kolla på!

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!Skriv ditt omdömme

Fleshlight - Ice Butt Crystal

Ice - transparent, skönt analhål!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0