Sliquid - Organics Silk Lubricant, 125ml

E28411

Ny produkt

Hybrid, organiskt, luktfritt, vegan glidmedel med Aloe.

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

95 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Sliquid

 
Produktbeskrivning

Sliquid Organics Natural är ett ekologisk, mycket bra glidmedel. Inte bara är det ett vattenbaserad, men även silikonbaserad - en hybrid med mycket trevliga egenskaper, glid som passar till de flesta lekar (helst inte silikonleksaker), och använder sig bland annat av naturlig cellulosa för att få en tjockflytande, istället för glycerin. Produkten innehåller inga parabener och är 100% vegan. Har en lyxig och krämig känsla, som är ett resultat av just blandningen. Silikoner ger också mycket bättre glid, samt att glidmedlet räcker lite längre.

Det är ett an de renaste glidmedel på marknaden, med organiska extrakt. Baserad på Aloe extrakt. 

Ingredienser (engelska): Organic Aloe Barbadensis Decolorized Leaf Juice, Plant Cellulose (from Cotton), Natural Tocopherols (Vitamin E), Organic Extracts of Hibiscus, Flax, Green Tea & Sunflower Seed, Isopropyl Palmitate, Polysorbate 20, Dimethicone, Emollient Ester, Potassium Sorbate, Citric Acid

Sliquid är ett amerikanskt märke till stor del tillverkar kvalitativa, även organiska glidmedel, samt andra produkterna som massageoljor och preparat för ökad känslighet i underlivet.

Tillverkad i USA och distribueras via Nederländerna.

Skriv ditt omdöme

Sliquid - Organics Silk Lubricant, 125ml

Hybrid, organiskt, luktfritt, vegan glidmedel med Aloe.

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Övrigt:luktfri
Volym:125 ml
Typ, vätska:Hybrid (vatten/silikon)
Luktfri:Ja, helt luktfri
Ekologisk:Ja

Meny

Jämför 0