Sensuva - On, Natural Arousel Oil

E23230

Ny produkt

Intimolja för upphetsning, kåthet för henne!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

159 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Sensuva

 
Produktbeskrivning

Intimoljan, On - Natural Arousel Oil, sägs vara den klitorisoljan som verkligen fungerar och får dig att uppnå högre lust och kåthet. Denna olja ger dig stor knuff i rätt riktning för sköna stunder och sägs vara riktigt effektfull. Produkten innehåller en blandning av olika sorts oljor och håller sig samtidigt bort från de vanligt förekommande ämnen i liknande produkter, som t.ex. L-Arginine, menthol eller citrus. Ändå ger själva oljan är mycket värmande känsla av vällust!

Användningen är enkel. Applicera 1-2 droppar på klitoris och vänta några minuter för att uppnå full effekt, som sedan varar upp till 45 minuter. Även om flaskan är verkligen liten och innehåller endast 5 ml av klitorisoljan, så kan den räcka upp till 50 användningar, då du behöver inte använda mycket av den.

Ingredienser
oljeblandningen innehåller bl.a.: sötmandelolja, Cinnamomum Cassia, naturliga tokoferoler (vitamin E), kilsedioxid, extrakt of rosmarin, samt naturliga kryddor.

Produkten bör inte användas vid graviditet eller om du vill uppnå graviditet för stunden, olika vaginala infektioner, amning, samt med latexkondomer.

 

Skriv ditt omdöme

Sensuva - On, Natural Arousel Oil

Intimolja för upphetsning, kåthet för henne!

Skriv ditt omdöme

 
Omdömmen(1)
2017.10.24

Liten - men räcker

En av de bättre stimulansprodukterna vi använt. Lite besviken från början att den var så liten, men en droppe räcker väldigt långt, så det räcker till en del användningar.

  • Var detta omdömme användbart för dig?
  • (0) (0)

Skriv ditt omdöme!

Egenskaper
Övrigt:oljebaserad
Volym:5 ml
Typ, vätska:lusthöjande, upphetsande

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0