Satisfyer Pro 2 Vibration

SATPRO2VIB

Ny produkt

Klitorisstimulans med tryckvågor och vibration - i ett!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

389 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

Satisfyer Pro 2 Vibration är en annorlunda och härlig leksak för starka och sköna orgasmer. Utan fysisk beröring stimuleras din klitoris på en helt nytt och spännande sätt! Men den ger dig ett val! 

Denn variant är nämligen nästan exakt samma variant som den fantastiska Satisfyer Pro 2 Next Generation. Skillnaden är att man nu även lagt till vibration för den som som tycker att man skulle vilja ha båda tillsammans, eller kanske bara ljudvågor eller kanske bara vibrationer.

Hur fungerar tryckvågor?
Istället för vibrationer, som man har i vanliga vibratorer, och att man berör sin klitoris, ger Satisfyer Pro 2 tryckvågor, ett sorts vakuum som skapas i toppen av leksaken. Själva munstycket hålls över och tätt intill klitoris som hamnar i den mjuka munstycket och där kommer man pulsvis skapa tryckvågor, ett sort sugande känsla som suger lätt in din klitoris och sedan släpper den. Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan. Man minskar på detta sätt risken med att bli överstimulerad, vilket händer en del kvinnor.

Satisfyer Pro 2 Vibration
Leksaken är tillverkar ytterst i brunaktigt/guldaktigt plast. Den är bekväm att hålla i och har bara två knappar. Men den övre knappen, den större, styr man ljudvågorna som är verkligen huvudattraktionen för alla dessa stimulatorer i denna serie från Satisfyer. Med denna större knapp kan man bläddra fram och tillbaka mellan styrkorna och det finns 11 stycken för ljudvågor. Den mindre knappen är till för vibrationer, som sätt på och stängs av individuellt. Det finns 10 olika vibrationsprogram, även för de som bara vill ha ljudvågorna. 

den har två olika, individuella motorer som styr vibration och ljudvågor för sig. Den är dessutom vattentätt. Munstycken är av silikon och går att byta ut.

Skillnad mot Satisfyer Pro 2 Next Generation?
Denna modell har även funktionen med vibrationer. Har du inte behov av det, rekommenderas "Next Generation"-modellen.

Skillnad mot Satisfyer Pro 3 Vibration?
Framförallt är skillnaden i själva designen, samt vinkeln i vilken man håller sin stimulator. Denna modell är bra, bättre om tjejen använder stimulatorn själv, men om partnern skall hålla den, kanske Pro 3 Vibration är ett bättre val.

Skillnad mot Satisfyer Pro Vibration?
Endast designen och hur man håller den.

Laddning
Du får med en USB-sladd och kan ladda den i ett USB-uttag i datorn. Vill du ladda den direkt i vägguttaget, så rekommenderas inköp av väggadapter eller användning av en adapter du har till din telefon.

Skriv ditt omdöme

Satisfyer Pro 2 Vibration

Klitorisstimulans med tryckvågor och vibration - i ett!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Diameter:9-12 mm (innerdiameter munstycket)
Total längd:16 cm
Övrigt:Har både ljudvågor och vibrationer.
Vikt:138g
Bredd:4,5 cm
Djup:8,3 cm
Material:silikon
Material, övrigt:plast
Drift:uppladdningsbar
Hårdhet:medel/hård
Ljudnivå:medel
Yta:Slät
Färg:brun
Styrka:stark
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:Ja
Fjärrkontroll:Nej
Stimulanstyp:Ljudvågor
Styrkenivåer:Flera
Vibrationsmönster:Flera

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0