Je Joue - MiMi, Fuchsia

E24504

Ny produkt

Sensationellt vacker massagevibrator i 100% rosa silikon!

Mer detaljer

Tillfälligt erbjudande

659 kr

739 kr

FRI FRAKT

i lager för omgående leverans

- +

Märke: Je Joue

 
Mer information

Je Joue tillverkar och levererar kvalitativa leksaker i kroppsäker och godkänd silikon. Dessa är dessutom snygga och mycket funktionsvänliga på alla sätt.

MiMi är en härlig, rosa, liten klitorisvibrator med hårdare yta än sin "systervibrator" MImi Soft. Med hårdare yta, tar sig vibrationerna fram mycket bättre och därför är den en aning starkare än MIni Soft. Den är lika skön att hålla mot kroppen med sin lena silikonyta, men passar bättre de som föredrar hårdare ytor mot kroppen och klitoris. Det lena och kroppsäkra silikonet täcker nästan hela vibratorn.

På undersidan hittar man tre knappar för styrningen; två stycken för att öka/minska styrkan och en knapp för att ändra bland de olika programmen. Totalt har man 5 olika styrkenivåer och 5 olika vibrationslägen.

Vibratorn är uppladdningsbar och du laddar den direkt med laddaren, som anslut till valfritt eluttag. 2 timmars laddning ger upp till 2 timmars drifttid.

Då produkten är täckt av silikon rekommenderas vattebaserat glidmedel om något används vid lekar med leksaken.

Den är dessutom helt vattentätt. Vibratorn är mycket stark för denna lilla leksak, när den ställs in på högsta styrkan. Ljudnivån är låg/medel och definitivt godkänd även för de högsta styrkorna.

Egenskaper
Storlek:85 x 50 x 28 mm
Flexibilitet:ingen
Hårdhet:hård
Ljudnivå:låg/medel
Material:silikon
Textur:slätt
Färg:rosa
Styrka:medel/stark
Ftalaterfri:ja
Drift:uppladdningsbar
Material, övrigt:plast
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0