Fleshlight Girls - Stoya, Epic

23143

Ny produkt

Tidsbegränsat erbjudande:

509 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight Stoya Epic med en exakt avgjutning av den fantastiska, kända porrstjärnan Stoya och hennes sköna, trånga anal! En anal lösmus som kommer säker följa upp succén med Stoya Destroya.

Just denna utgåva av Stoya Epic har en annan struktur än alla andra anala lösmusar. Denna modell ingår också i Signature-modellerna, där varje insidan är unik just till denna tjej och lösmus.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Man får inte längre ett metallskal utan produkten kommer i kartong, då Fleshlight har ändrat sina förpackningar.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Stoya, Epic

Den sköna Epic, anal, av Stoya!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Färg:hudliknande, ljus
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Töjbar/elastisk:ja
Stimulanstyp:Manuell
Lösmus, öppning:Anal

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0