Satisfyer - Vibes Yummy Sunshine

SATVIBYSCC

Ny produkt

Härligt gul vibrator, men många stimuleringspunkter!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

299 kr

369 kr

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

Satisfyer Vibes är en serie av härliga vibratorer för tjejerna. De kommer i olika färger och i flera modeller - täcker in de flesta behov. Tillverkade av bra, kroppsnära silikon och plast för kontrollen längs er, erbjuder de ett prisvärt alternativ till en bra kvalité. 

Yummy Sunshine är bara härlig, ganska rak, med böjd topp. Den är lätt ribbad hela vägen på insidan för skön stimulering. Den böjda toppen kommer ta lite extra på g-punkten och de mjuka räfflorna stimulerar slidväggarna på ett skönt sätt.

På ytan är de lagom mjuka, dvs. det är inte plast överdragen med silikon utan en bra kärna av silikon som ger en mjukare yta. Den är dessutom mycket flexibel och går att röra fram och tillbaka i toppen.

Kontrollen är lik på alla vibratorer i denna serie, med tre knappar, som lyser lite när man trycker på de. Mittenknappen för att stänga av och sätta på vibratorn. De övriga två är till för att bläddra upp och ner mellan de olika vibrationsprogram som finns, och det finns hela 12 stycken. 6 stycken av dessa är kontinuerlig vibration i 6 olika styrkor. Resterade 6 stycken är olika typ av mönster. 

Laddningen är enkel och sker genom en magnetisk laddare som man bara sätter på. Ansluter den till en USB-port på datorn eller i en äggadapter.

Vibratorn är relativt tyst, medium skulle man kunna säga i de mer intensiva programmen och styrkorna. För att ha en kärna av silikon, är den stark och tillfredsställer de flesta behov hos de som gillar denna typ av vibratorer. 

Vattentätt för dusch och ytlig användning i badet med (IPX7-klassad).

Skriv ditt omdöme

Satisfyer - Vibes Yummy Sunshine

Härligt gul vibrator, men många stimuleringspunkter!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Diameter:3,6 - 4,6 cm
Penetrerande längd:13 cm
Total längd:22 cm
Övrigt:6 program, 6 styrkor
Vikt:252g
Material:silikon
Material, övrigt:plast (ABS)
Drift:uppladdningsbar
Flexibilitet:Medel böjlig
Hårdhet:medel
Ljudnivå:medel
Yta:räfflad
Färg:Gul
Styrka:stark
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:Ja
Form:Lätt böjd
Stimulanstyp:Vibration
Roterande:Nej
Penisformad:Nej
Styrkenivåer:Flera
Vibrationsmönster:Flera

Tillbehör / relaterade produkter

Meny

Jämför 0