Classic Silicone - smal, lila

9786SC

Ny produkt

Lila, smal klassiker i härligt, mjukt silikon!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

239 kr

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

I många år har vi sett dessa olika klassiska vibratorerna på marknaden. Nästan alltid med samma penisformade utseende, ådriga och oftast lite kraftigare. Alltid har de varit tillverkade i material som gummi, jelly, och plast.

Nu tar man klassikern till en ny nivå, man gör den mer modern genom att t.ex. använda moderna material som silikon. Classic Silicone kommer i tre olika modeller och i olika färger.

Den penetrerande delen av vibratorn är tillverkad i härligt, mjuk och praktiskt taget luktfri, kroppssäker silikon. Den känns väldigt behaglig och tjock. Själva vibratorn sitter i toppen och för att vara placerad i en silikonvibrator ger den ifrån sig mer än medelstarka vibrationer, som man oftast har i plastliknande vibratorer med endast ett överdrag av silikon.

Denna smala vibratorn har ett litet ollon och ökar sedan sakta i diameter, men blir aldrig riktigt tjock. Den börjar på en diamater runt 3 cm och först, nästan längst ner når den en diameter på 4 cm. Verkligen en smal vibrator för den som önskar något mindre, men där längden fortfarande ligger på nästan 20 cm. Hela vibratorn ger en mycket bra kvalitetesintryck och är även mycket böjlig, flexibel i själva mitten.

Denna serie av vibratorer har 7 inställningar; en ökande, tre ökande och pulserande, samt tre olika hastigheter. Knappen sitten i botten och den används även för att stänga av vibratorn, genom att hålla knappen nere i någon sekund.

Den är även vattentätt och kan användas i duschen (ej badet). 

Vad mer kan man begära från en härlig klassiker?

Drivs med 2 st AA/LR6 batterier (medföljer ej).


 

Skriv ditt omdömme

Classic Silicone - smal, lila

Lila, smal klassiker i härligt, mjukt silikon!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Diameter:3 - 4 cm (når 4 cm endast i botten)
Penetrerande längd:17 cm
Total längd:20,5 cm
Övrigt:7 program
Material:silikon, ABS plast (kontrollen)
Batterier, typ:2st AA/LR6
Flexibilitet:medel i mitten
Hårdhet:medel/mjuk
Ljudnivå:medel
Yta:ådrig
Färg:lila
Styrka:medel (lite mer än medel)

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0