Lelo Smart Wand - Large, svart

8258L

Ny produkt

Uppladdningsbara vibratorn för den kräsne!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

1 479 kr

1 699 kr

FRI FRAKT

ej i lager

Märke: Lelo

 
Produktbeskrivning

Handhållna massagevibratorer av denna typ har varit klassiker i många år och man både hittar de som är eldrivna och batteridrivna. Hittills har de batteridrivna helt enkelt inte varit tillräckligt starka för de kräsna användarna.

Nu lanserar Lelo en Smart Wand Massager Large, i den stora storleken, som på många sätt är unik på marknaden. Den är utan tvekan mer kraftfull än någon annan uppladdningsbar massageapparat på martknaden och ger en stark upplevelse för massage över hela kroppen. Den är uppladdningsbar, fullt vattentät, tillverkad i kroppssäkra material som silikon och med sensorer som sätter igång vibrationerna när massagestaven kommer i kontakt med kroppen!

Jämfört med Smart Wand Medium har denna största storlek nästan dubbell så stort batteri och en en längd på hela 8,5 cm, samt en vikt på nästan 400 gram. 

Den kan användas lika väl till traditionell massage för trött nacke, ben som för erotisk massage av exempel klitoris, vilket är mycket populärt.

Kraftfull utan avbrott
Njut av intensiva riktade massagedrag, alla med en ultra-tysta prestanda svenska Lelo är känd för. 

Patentsökt SenseTouch ™-teknik
Innovativ touch-sensorteknik får vibrationer att öka när massagestaven kommer i kontakt med kroppen - allt för intuitiv användning och för en mer professionell massageteknik. 

Uppladdningsbar och trådlös
Laddas med en USB-sladd, som följer med. Används i ett USB-uttan i datorn ellre med en USB-adapter, för t.ex. em mobiltelefon. 2-timmars laddning ger upp till 2 timmars mångsidig, skön och bekväm användning med 8 individuella massagemönster/program. Vattentät konstruktionSmart Wand har en 100% vattentät design, som ger dig fullständig flexibilitet och total sinnesfrid vid rengöring.

Kvalitetsmaterial hela vägen
Silkeslen, FDA-godkänd, silikon dominerar ytan och känns len mot huden, medan knoppen upptill ger intensiva vibrationer var du vill på kroppen. 

Kvalitet och kvalitetssäkring
Lelo kräver de strängaste kvalitetskontroller och produkten omfattas med ett 1-års garanti och 10-års Kvalitetsgaranti. Detta för nöjda kunder världen över. 

 

Material: FDA-godkänt, kroppsäkert silikon / ABS (plast)
Finish: matt / blank
Storlek: 304 x 80 x 60 mm
Vikt: 395 g
Batteri: uppladdningsbart, Li-Ion 900 mAh 7,4V
Laddning: 2 timmar vid 9V 700 mA
Användningstid: upp till 2 timmar
Standby: upp till 90 dagar
Frekvens: 100Hz
Maximal ljudnivå: 60 dB
Gränssnitt: 3-knappar, 8 programlägen

Levereras komplett med laddare.

OBS!!
Laddaren till denna Smart Wand skiljer sig från laddaren till alla andra leksaker från Lelo. Denna laddare är 9V för att kunna ladda upp det kraftiga batteriet i din Wand och skall inte användas med andra leksaker från Lelo. Detta skulle orsaka en överhetning av dina andra produkter och kunna skada de vid laddning. Använd inte denna laddare med dina andra leksaker! Använd den endast till til Smart Wand av storlek Large! Den levererade laddaren med 9V är speciellt färgad (vit färg) och har en silvrig etikett för att inte förväxlas med laddaren som används till andra Lelo leksaker.

 

 

 

Skriv ditt omdömme

Lelo Smart Wand - Large, svart

Uppladdningsbara vibratorn för den kräsne!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Övrigt:8 program, 3 knappar
Vikt:395g
Batterier, typ:uppladdninsgbar
Storlek:304 x 80 x 60 mm
Ljudnivå:låg
Färg:svart

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0