ovo - W1 Bullet, violett

10245SC

Ny produkt

Extrem liten, försvinner i handflatan, men ändå helt i silikon!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

169 kr

ej i lager

Märke: ovo

 
Produktbeskrivning

Denna ljuvliga bullet är extrem sött när man plockar upp den från paketet. Man kan nästan inte tro hur liten den är med sina liten över 6 cm på längden. Man kan sätta den i handflatan, stänga den och ingen vet vad man håller - hur kul är inte det?

Förutom storleken, så inser man snabbt hur bra den känns. Den är hård och har hela ytan (förutom en silvrig rand vid batteriluckan) täckt med mycket fin, lila (violett) och följsam silikon. Dessutom har en underbar design, där den efter batterilyckan blir något smalare och sedan tjockare igen, allt för att den skall passa bra i handen, fast den är så extremt liten! Lätt att gömma i handväskan eller att ha som en klitorisvibrator vid samlaget.

Även batteriluckan är täckt av fin, violett silikon och ven i botten av denna, under silikonetm finns på och av knappen. Det finns bara en hastighet i denna bullet, vibrator - det räcker dock för att det finns definitivt kraft i den.

Denna bullet är dessutom vattentätt!

Den drivs av 3 stycken knappceller LR41 (ett set medföljer). Vi rekommenderar att köpa ett set till ...

Som med alla silikonbaserade material, rekommenderas användning av vattanbaserat glidmedel om ni väljer att använda det.

OVO är ett relativt nytt märke på marknaden, som producerar kvalitetsprodukter till ett bra pris. Deras produkter kommer i kroppsäkra material som t.ex. silikon och ABS-plast. De är även ftalater- och blyfria. Produkterna utvecklas i Tyskland. Redan med sina första produkter har man visat att man vill ha snygga, men enkla och funktionella produkter.


Skriv ditt omdömme

ovo - W1 Bullet, violett

Extrem liten, försvinner i handflatan, men ändå helt i silikon!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Antal:3 st LR41
Diameter:2 cm
Total längd:6,4 cm
Vikt:16g
Material:silikon, ABS-plast
Storlek:20 x 20 x 64 mm
Flexibilitet:ingen
Hårdhet:hård
Ljudnivå:låg
Färg:violett, silver
Styrka:medel

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0