Premium Vagina Pump, svart

5132MV

Ny produkt

Ökar känsligheten i blygdläppar och klitoris!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

299 kr

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

Vaginapump, premium, av mindre storlek, för ökad njutning genom att man helt enkelt ökar känsligherten för all beröring med att öka blodtillförseln i de mest känsliga delarna.

Sätt kåpan över vaginan och använd pumpen tills önskat resultat uppnås. Man kan släppa sugen med venstilen som sitter vid pumpen. Avlägsna sedan kåpan och förbered dig på en otrolig upplevelse.

Kåpan är gjord i genomskinlig plast och själva tillslutningen, som även går hela vägen på insidan av kåpan, är tillverkad i behagligt, mjukt silikon för bästa tillslutning och sug i pumpen. Silikoninsatsen har även på insidan av kåpan två stycken upphöjningar, en lite högre och lite lägre, även dessa för maximal stimulans och sugförmåga i de mest känsliga delarna.

Denna pump är något mindre och lämpar sig bäst för de som vill ha en liten pump, för enbart området över klitoris, och som anser att de vanliga pumparna är alldeles för stora.  Då storleken är mindre, kommer även suget vara något mindre, men fungerar bra för just de som ökar en pump för mindre området.

Kåpans längd: 8 cm
Kåpans bred: 6 cm
Kåpans höjd: 4,5 cm
Slangens längd: 30 cm
Pumpens (och ventilens) längd: 11cm 

Skriv ditt omdömme

Premium Vagina Pump, svart

Ökar känsligheten i blygdläppar och klitoris!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Total längd:49 cm
Längd:8 cm (kåpan)
Bredd:6 cm (kåpan)
Material:silikon, hårdplast
Färg:svart

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0