ovo - F9 Vibrator, vit

10210SC

Ny produkt

I härligt snövit silikon, prisvärd och snygg!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

329 kr

ej i lager

Märke: ovo

 
Produktbeskrivning

En underbar massagevibrator i lagom storl, med extrem snygg design, stark och tillverkad i fantastik följsam silikon, som täcker nästan hela vibratorn. Man blir nästan förvånad över hur bra pris den har.

Den snövita silikonytan känns verkligen lyxig på alla möjliga sätt och man har även täckt batterluckan som sitter i botten. Kontrollerna är snyggt integrerade i staven och man har två knappar som lyser i röd färg när staven är på. Med den ena knappen kan man starta/stänga av vibratorn och med den andra kan man bläddra mellan de 5 olika program som finns; 3 olika hastigheter/vibrationer och 2 olika vibrationskombinationer.

Vibrationerna kan anses vara medel, nästan starka för en sådan stav och ljudnivån är medelhög, något som man förväntar sig för stavar med denna styrka. 

Vibratorn är duschsäker, men bör inte användas i badet.

Den drivs av 2 st AAA/LR3 batterier (medföljer ej). Vi rekommenderar att köpa ett paket som man kan använda den direkt när den anländer ...

Som med alla silikonbaserade material, rekommenderas användning av vattanbaserat glidmedel om ni väljer att använda det.

OVO är ett relativt nytt märke på marknaden, som producerar kvalitetsprodukter till ett bra pris. Deras produkter kommer i kroppsäkra material som t.ex. silikon och ABS-plast. De är även ftalater- och blyfria. Produkterna utvecklas i Tyskland. Redan med sina första produkter har man visat att man vill ha snygga, men enkla och funktionella produkter.


Skriv ditt omdömme

ovo - F9 Vibrator, vit

I härligt snövit silikon, prisvärd och snygg!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Antal:2 st AAA/LR3
Diameter:3,2 - 3,7 cm
Penetrerande längd:14,5 cm (ner till knapparna)
Total längd:21 cm
Vikt:169g
Material:silikon, ABS-plast
Storlek:50 x 42 x 211 mm
Flexibilitet:ingen
Hårdhet:hård
Ljudnivå:medel
Färg:vit, silver
Styrka:medel/stark

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0