Fun Factory - Bi Stronic Fusion, Violet

4001106FF

Ny produkt

Skön pulsator rabbit som rör sig fram och tillbaka. Helt i lila silikon!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

1 349 kr

1 549 kr

FRI FRAKT

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

Bi Stronic Fusion, i lila färg här, är en verklig pulsator rabbit - en skön och annorlunda rabbit. En patenterad teknik från tyska företaget.

Vad innebär det en pulsator?
Jo, istället för vanliga vibrationerna, så rör sig denna pulsator upp och ner längst staven, dvs. som en mans rörelse när staven är inne i dig - fram och tillbaka, ut och in. Det är en mer naturlig rörelse för stimulering hos tjejen. Bara sätt i pulsator och låt den gå på olika hastigheter; att hjälpa till med handen är möjligt, om det behövs så klart. Den är en unik stav och teknik.

Rabbiten, pulsatorn, är tillverkad av lila, snyggt silikon, premiummaterial i allt det innebär. Mjukt och lent på utan. Kroppsnära och kroppssäkert. Den är något svängd på toppen om man vill komma åt g-punkten och är nästan jämntjock hela vägen, ca. 3,8 cm i diameter.Det löper ett lätt vågigt mönster på ena sidan för skönare stimulans. Det finns inte någon flexibilitet i staven utan den delen är orubblig.

Själva "kaninen" är formad mer som en fjäril och ger en bra stimulans på klitoris. Den är flexibel och lägger sig fint tillrätta.

Den lila Bi Stronic Fusion har två motorer, som styrs individuellt. Den ena motor ger 6 vibrationer i "kaninen" och den andra pulserar staven i 8 olika hastigheter/rytmer.

Kontrollen är enkel; tre knappar. En som man har för att sätta på och stänga av. En knapp är för att bläddra bland klitorisvibrationer i "kaninen" och den andra knappen för att ändra bland pulsationer i själva staven, hela 8 stycken. Genom en kombination av knapparna kan man även låsa och låsa upp knapparna, så att den inte sätter igång under t.ex. transport, som en resa.

Den är uppladdningsbar med en USB-sladd, som följer med. Har ni inte en adapter (t.ex. från en mobil), så köp det till.

Sist men inte minst så är denna stav vattentätt och kan användas även i badet, men rekommendationen är att använda den endast i duschen.

Fun Factory är ett tyskt bolag som inte bara utvecklar sina produkter i Tyskland, men dessa tillverkas där också. Det är ett annorlunda företag och enda företag som tillverkar sina sexleksaker på plats i Europa! De flesta leksaker är av kvalitativ silikon och man lägger ner stora resurser på utveckling av fantastiska produkter.

 

Skriv ditt omdöme

Fun Factory - Bi Stronic Fusion, Violet

Skön pulsator rabbit som rör sig fram och tillbaka. Helt i lila silikon!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Diameter:upp till 3,8 cm ( botten)
Penetrerande längd:10,5 cm
Total längd:21,5 cm
Övrigt:6 vibationer, 8 pulsationer
Material:silikon
Material, övrigt:plast (ABS)
Drift:uppladdningsbar
Flexibilitet:Inte böjlig alls
Hårdhet:medel
Ljudnivå:tyst
Färg:Lila
Styrka:stark
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:Ja
Stimulanstyp:Pulsation
Roterande:Nej
Penisformad:Nej
Styrkenivåer:Flera
Vibrationsmönster:Flera

Tillbehör / relaterade produkter

Meny

Jämför 0