Svakom - Tyler Vibrating Ring, Black

E26556

Ny produkt

Uppladdningsbar, vibrerande penisring från Svakom i silikon!

Mer detaljer

699 kr

FRI FRAKT

i lager för omgående leverans

- +

Märke: SVAKOM

 
Mer information

Svakom är ett starkt varumärke inom sexleksaker på uppgång och som vi nog kommer se mer av. Man tillverkar kvalitetsleksaker, oftast av mycket kvalitativ silikon. Dessutom är de flesta produkterna uppladdningsbara.

Tyler en är ny vibrerande penisring, som ger mannen extra stöd genom att klämma runt penisens rot och på detta sätt ger starkare stånd och större uthållighet. Samtidigt är denna härliga penisring utformad med små, mjuka knottror på hela den ena sidan för att hela tiden stimulera och smeka klitoris hos kvinnan, vibrera och ge henne extra sköna stunder, ta henne närmare orgasmen.

Ringer är tillverkad i härlig, luktfri, kroppsnära silikon. Diametern på ringen är ca. 3 cm, men tyjbar, så att de flesta killar skall inte ha några problem. Diametern på den övre delen som vibrerar är ca. 4 cm och en tjocklek på ca 2,5 cm. Denna yta år helt lagom för att inte störa under samlaget, men tillräcklig för att trägga rätt på klitoris. Ppå yttre delen har man en snygg plastbit med logotypen och under denna finns även led-indikatorn som visar när produkten laddas.

Den har en knapp, med vilken man kan bläddra igenom 5 stycken vibrationsstyrkor, från svag till stark. Styrkan är bra i denna lilla sak och knappen är mjuk och härlig, lätt att trycka helt enkelt.

Den är uppladdningsbar, ca. 1 timme, och ger sedan upp till 1 timmes användning. Till detta används en USB-sladd. Köp till en adapter om du inte vill ladda i datorn och du inte har en adapter redan från din mobiltelefon.

Den är 100% vattentätt och kan användes i t.ex. duschen. Med sina 31 gram känner man knappt att man har den.

 

Egenskaper
Storlek:80x42x42mm
Flexibilitet:stor i ringen
Hårdhet:hård
Material:silikon
Diameter:4 cm
Vikt:31g
Textur:knottrig
Färg:svart
Övrigt:5 styrkor, uppladdning 1 timme
Ftalaterfri:ja
Drift:uppladdningsbar
Material, övrigt:ABS
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:ja

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0