ovo - B4 Vibrerande ring, blå

10154SC

Ny produkt

En avlång, vibrerande ring i blå silikon!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

159 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: ovo

 
Produktbeskrivning

B4, är en avlång, blå (mörkblå), vibrerande penisring som har en högt placerad vibrator och är praktiskt taget nästan helt i silikon, förutom för knappen på sidan och själva vibratorn.

Ringen är tillverkad i fin, följsam och mörkblå silikon, som är kroppssäker och även tar upp kroppsvärme, så den känns inte kall mot huden när den används. Silikonmaterialet är även töjbart och passar därför bra för penisringar. Även ytan där vibratorn sitter är av silikon, hela vägen. Själva vibratorn är placerad vertikalt, så att på/av-knappen sitter längs upp. Ytan för klitorisstimulering blir därmed ganska stor och den har små mönster på den för extra stimulans. 

Penisringen är duschsäker, har en relativ kraftig vibration för batteridriven ring och tyst vibration, som inte stör i sängen. Vibratorn han tas ut ur ringer för att byta ut batterier.

Den vibrerande ringen drivs av 2 st LR41 knappceller och en uppsättning medföljer. Vi rekomenderar att köpa till fler.

Som för de flesta silikonmaterial rekommenderas vattenbaserat glidmedel om glidmedel används. Silikonbaserade glidmedel bör undvikas.

OVO är ett relativt nytt märke på marknaden, som producerar kvalitetsprodukter till ett bra pris. Deras produkter kommer i kroppsäkra material som t.ex. silikon och ABS-plast. De är även ftalater- och blyfria. Produkterna utvecklas i Tyskland. Redan med sina första produkter har man visat att man vill ha snygga, men enkla och funktionella produkter.


Skriv ditt omdömme

ovo - B4 Vibrerande ring, blå

En avlång, vibrerande ring i blå silikon!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Diameter:2,4 cm (töjbar)
Vikt:32,3 g
Material:silikon, ABS (plast) för knappen
Batterier, typ:2 st LR41
Storlek:84,4 x 39 x 36,5 mm
Flexibilitet:stor i ringen
Hårdhet:medelhård
Ljudnivå:låg
Yta:slät
Färg:blå

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0