ovo - B4 Vibrerande ring, svart

10156SC

Ny produkt

En avlång, vibrerande ring i svart silikon!

Mer detaljer

169 kr

ej i lager

Märke: ovo

 
Mer information

B4, är en avlång, vibrerande penisring som har en högt placerad vibrator och är praktiskt taget nästan helt i silikon, förutom för knappen på sidan och själva vibratorn.

Ringen är tillverkad i fin, följsam och svart silikon, som är kroppssäker och även tar upp kroppsvärme, så den känns inte kall mot huden när den används. Silikonmaterialet är även töjbart och passar därför bra för penisringar. Även ytan där vibratorn sitter är av silikon. Själva vibratorn är placerad vertikalt, så att på/av-knappen sitter längs upp. Ytan för klitorisstimulering blir därmed ganska stor och den har små mönster på den för extra stimulans. 

Penisringen är duschsäker, har en relativ kraftig vibration för batteridriven ring och tyst vibration, som inte stör i sängen. Vibratorn han tas ut ur ringer för att byta batterier.

Den vibrerande ringen drivs av 2 st LR41 knappceller och en uppsättning medföljer. Vi rekomenderar att köpa till fler.

Som för de flesta silikonmaterial rekommenderas vattenbaserat glidmedel om glidmedel används. Silikonbaserade glidmedel bör undvikas.

OVO är ett relativt nytt märke på marknaden, som producerar kvalitetsprodukter till ett bra pris. Deras produkter kommer i kroppsäkra material som t.ex. silikon och ABS-plast. De är även ftalater- och blyfria. Produkterna utvecklas i Tyskland. Redan med sina första produkter har man visat att man vill ha snygga, men enkla och funktionella produkter.


Egenskaper
Storlek:84,4 x 39 x 36,5 mm
Batterier, typ:2 st LR41
Flexibilitet:stor i ringen
Hårdhet:medelhård
Ljudnivå:låg
Material:silikon, ABS (plast) för knappen
Diameter:2,4 cm (töjbar)
Vikt:32,3 g
Textur:slät
Färg:svart

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0