Lelo Tiani 3, Black - KAMPANJ

9354L

Ny produkt

Parvibratorn från Lelo med ny design!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

1 199 kr

1 449 kr

FRI FRAKT

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Lelo

 
Produktbeskrivning

Tiani™ var en milstolpe för par över hela världen: ett lyxigt tillägg till ert sexliv som par! Nu släpper man en ny uppdatering av produkten - Tiani 3!

Parvibratorn kan användas/bäras av kvinnor under samlag eller för en intim hands-free upplevelse. Med revolutionerande SenseMotion™ teknologi med trådlös fjärrstyrning, justerar en endaste liten handrörelse vibrationsmönstret när helst ni/du önskar under stimulationen.

Med Tiani 3, uppföljaren till 2:an med många prestigepriser, har Lelo gått tillbaka till ritbordet och levererar en produkt som utan tvekan skiljer en hel del i utseendet från sina föregångare. Vibrationerna känns kanske något starkare (vilket beror nog på den större ytan) och fjärrkontrollens räckvidd är fortfarande lika bra. Man har ökat övre delens kontaktyta mot huden, så att den sitter ännu bättre på kvinnans klitoris och stimulerar så stor del av den så möjligt. 

Den nedre delen har blivit något mindre/smalare och det mjuka silikonet bär fortfarande vibrationerna ända ner till G-punkten.

Den vattentäta silikondesignen och den flexibla formen med len yta ger härlig komfort för båda partners, så att en bra erfarenhet kan bli ännu bättre. Flexibiliteten i själva böjningen är mycket stor. Laddningen är fortfarande enkel - bara dela på vibratorn och anslut till kontakten. En fulladdad vibrator (2 timmar) ger upp till 1 timmes användning och 90 dagars standby-tid.

Tiani 3 förblir, likt sina föregångare, en väldigt tyst vibrator och även denna utgåva har en knapp på själva vibratorn om man inte vill använda fjärrkontrollen eller glömt köpa batterier.

Till skillnad från populära We-Vibe har Lelo Tiani SenseMotion-teknologin för styrning i fjärrkontrollen, så att man i vissa program kan kontrollera styrkan genom att vinkla fjärrkontrollen - en rolig detalj. Tiani har dock endast en vibrator (övre delen) och passar dig som kanske inte vill ha för stora vibrationer i den nedre delen, utan nöjer dig med de vibrationer som fortplantas ner hela vägen från den övre delen. 

Räckvidden för Tiani 3 är upp till 12 meter och beror så klart på omgivningen. Kontrollen har inte ändrats och även den erbjuder enkel styrning med 3 knappar. Tiani 3 erbjuder 8 program, varav 2 är ett resultat ab SenseMotion-teknologin. 

Vid användning av glidmedel, rekommenderas alltid vattenbaserat. 

Skriv ditt omdöme

Lelo Tiani 3, Black - KAMPANJ

Parvibratorn från Lelo med ny design!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Penetrerande längd:6,5 cm
Övrigt:2 SensMotion-, 6 övriga program, upp till12 m trådlöst
Vikt:42g för vibrator, 30g för fjärr
Material:silikon, plast (ABS)
Batterier, typ:uppladdningsbar, 2st AAA/LR3 (fjärr)
Storlek:78 x 44.5 x 32 mm
Flexibilitet:stor
Hårdhet:medelhård, mjukare i nedre delen
Ljudnivå:låg, medel (fjärr)
Färg:svart

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0