We-Vibe - Sync, blå

10005aSC

Ny produkt

Ny, mer anpassningsbar parvibrator för klitoris och g-punkt!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

1 259 kr

1 799 kr

FRI FRAKT

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: We-Vibe

 
Produktbeskrivning

Här är femte generationen av den populära, världens mest sålda parvibrator! We-Vibe Sync som den heter kommer i två färger och här kan du välja den ljusblå varianten.

Även om den marknadsförs mestadels för par, skall man även kunna se denna som en underbar vibrator för bara tjejer. Med den sköna passformen kan den användas på egen hand och även användas som en trådlös trosvibrator!

Efter många omgångar av utveckling, feedback från kunder och sexologer lanserar man We-Vibe Sync, en stor uppdatering för fjärde generationen, som skall ge paren ännu mer njutning för paren, där tjejen får en underbart skön stimulering av klitoris och g-punkten under samlaget. Den viktigaste biten är anpassningsmöjligheterna.

Den kurviga formen som man känner igen från tidigare modeller, sitter bra på tjejen och klämmer sig fast för att stimulera de rätta punkterna.

Hittills har vi sett We-Vibe Classic i nya versionen gav mycket flexibilitet. We-Vibe 4 Plus ger en mer klämmande design, även om den är flexibel, men lite mindre än We-Vibe Classic. We-Vibe Sync, ger mycket flexibilitet som Classic, ger formen av We-Vibe 4, men det finns möjligheter att ställa in själva böjen i olika former.

I denna version av We-Vibe har man inte ändrat på designen speciellt mycket. Den är fortfarande lik We-Vibe 4 Plus på många sätt, väldigt lik i storleken. Istället har man fokuserat på att den skall sitta ännu bättre för de som kanske tycker att tidigare modeller var bra, men inte alltid perfekta. 

Om man tittar på själva böjen, dvs. den delen mellan undre och övre vibratorn, så kan den nu ställen in mer anpassinngsbart än tidigare. Innan var den bara flexibel där, men nu kan man böja till den på vissa ställen och få den att vara kvar i denna form. Vi hänvisar till videon, ca. 40 sekunder in i filmen för att se denna anpassning.

Som tidigare är vibratorn tillverkad i skön, medicinskt, ljusblå silikon, som är ett mycket bra kroppsnära material, enkelt att rengöra och orsakar inte allergier. Till skillnad från tidigare modeller är silikonmaterialet matt (var blankt tidigare) och extremt silkeslent. Vibratorn har inga anslutningar för sladdar eller dylikt och gör det till 100% vattentät.

Vibrationerna är starka och den fortsatta fördelen med We-Vibe är att den har två motorer, en uppe och en nere.

Man har i denna version gjort om fjärrkontrollen en liten bit. Det är knapparna man har gjort lite större, lite mjukare för att det skall vara lättare att trycka på de, kanske hitta rätt i märkret. Designen är, som den var, lätt böjd för bättre passform när den ligger i handen. Den har nu flera knappar med vilka du kan ändra moderna (rytmerna) och även ändra styrkan (intensiteter) på i flera steg. Höger- och vänsterknapp används för ändring av de 10+ moderna, även den nya Echo-moden som ändrar varierar vibrationer mellan klitoris och g-punkten. Upp- och nerknapparna används för att ändra på styrkan (intensiteten) och det går att göra i flera steg. Det är åter uppladdningsbar och har inget batteri. Lampan som lyser längst fram är lite starkare än tidigare modeller.


Mobilappen - We-Connect

Movilappen är samma som i tidigare modell och till Classic. Du får bland annat 5 nya program, som tar hänsyn till de två oberoende motorerna. Du kan även skapa egna program och styra de två motorerna oberoende av varandra. Man kan även koppla upp sig till en annan telefon på en annan kontinent som styr vibratorn - en ny variant av telefonsex? Ha sex och låt den vibrera till Beat-funktionen - vibrerar till musiken!

Själva appen finns för Android  IS 4.3 eller högre, samt iPhone 4S/iOS 7 eller högre. Fungerar med Bleutooth 4.0.

Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.standardinnovation.wevibe

App Store:
https://itunes.apple.com/us/app/we-connect-by-we-vibe/id890526071?mt=8 


Laddning

Laddningsdockan vi känner igen från tidigare model, har inte ändrats så mycket, även om storleken är lite större och fjärren sitter på annat ställe med en gummibit emellan. Den är praktiskt, då man bara lägger We-Viben i den och den laddas. Inga sladdar eller kontakter som skall stoppas i vibratorn, även om man nu har små metallkontakter på vibratorn som ansluter i laddaren på ena sidan. Denna kontakt tillåter snabbare laddning än tidigare. Själva plastasken med laddningsdockan är extremt praktiskt vid förvaring av vibratorn - utan damm eller smuts, eller vid resor. OBS! Man har gått över helt och hållet till USB-laddare, så att du kan plugga den direkt in i datorn eller till kontakten som du använder för att ladda din mobil (om du har en sådan kontakt).

Laddningen är förbättrad och tar 2 timmar och man räknar med att användningen vid låg/medel styrka skall räcka med upp till 90 minuters lektid.

Endast vattnebaserat glidmedel rekommenderas vid användning av We-Vibe Sync! 

Varför skall du välja en We-Vibe Sync?
- snygg, lila färg
- trådlös fjärr med val av moder (rytmer) och styrka
- medicinskt silikon, lent och extra mjukt
- förbättrad design som sitter ännu bättre runt bäckenknotan, anpassingsbar i böjen/formen
- sitter bra, mindre än tidigare och kan användas som trosvibrator
- två tysta motorer, en uppe och en nere
- 10+ vibrationsmoder (rytmer)
- 10 val av styrka (intensiteter) att ställa in
- 100% vattentät
- eco-vänligt batteri och förpackning
- 2 timmar, snabbare laddning ger upp till 90 minuters användning
- fin förvaringsask och laddare, praktiskt på resan
- 1 års garanti
- enkel att rengöra med tvål och vatten

 

 

Skriv ditt omdöme

We-Vibe - Sync, blå

Ny, mer anpassningsbar parvibrator för klitoris och g-punkt!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Total längd:14,5 cm om man skulle vika upp den
Övrigt:10+ olika program,10 styrkor med fjärrkontroll
Volym:ca. 52 gram för vibratorn
Längd:7,2 cm ihopvikt
Bredd:3 cm på ovansidan
Material:matt, silkeslen silikon
Batterier, typ:USB-laddare
Drift:uppladdningsbar
Storlek:74,8 mm x 31,4 mm x 41,7 mm
Flexibilitet:stor
Hårdhet:mjuk
Ljudnivå:låg
Yta:lätt vågig på innerdelen
Färg:ljusblå

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0