Nu släpper Satisfyer något nytt till herrarna - Men!

Nu har företaget bakom Satisfyer släppt en ny produkt, första gången riktad mot män. Det är inte alls förvånande att det är en lösmus, men nu är frågan om man gjort något nytt eller är det ytterligare en lösvagina, som alla andra. Vi har fått en tester, packat upp den och tagit några egna foton för att visa skillnaden mot andra produkter eller helt enkelt hur denna är uppbyggd.

Paketet vi får är snyggt, ser ut som som man i alla fall lagt ner en del resurser på att göra det attraktivt. På framsidan, får man se Rocco Siffredi, som kanske inte känns igen av många, men i alla fall några få, som sett porrfilmer de senaste åren. Han är en välkänd, nu lite till åren, manlig skådespelare i porrfilmer. I dagens läge är han även producent och regissör, vilket verkar vara väldigt vanligt när man kommer upp i åren. Rocco är ansiktet man sätter på produkten, han borde ju veta vad som är skönt kanske ...

        

I paketet

När man öppnar paketet möts man direkt av ganska bra välförpackad produkt, men inga direkt överraskningar. Man hittar lösvaginan och är välförpackad manual. Kanske saknar men lite testpåsar med glidmedel som man oftast finner hos Fleshlight och Tenga-produkter för män.

Känslan

Första intrycket är bra. Produkten känns gedigen, de svarta ytorna, mellan de blå, känns mjuka, inte som plast direkt, utan lite gummiaktiga. Ett bra grepp. Känns mycket mindre än Fleshlight, men snabbt märker man att det är den avsmalnande designen som spelar stor roll. Nyfiket plockar vi ut insidan. Den är vit, mjuk och behaglig. Ovanligt med en vit produkt, men inget som stör. Känns modernt på något sätt. Känner inte någon större skillnad med andra kvalitetsprodukter. Framsidan är lite neutral, d.v.s. inga blygdläppar utan helt enkelt ett mer enkelt utseende med ett hål. Hade själv föredragit ett lock som man skruvar av och inte bara drar av och trycker på, men nu har man kanske hanterat alldeles för många lösvaginor från Fleshlight.

Hur används denna produkt?

Instruktionsmanualen som följer med behöver man knappt plocka ut från sin plastficka, då redan utanpå ser man hur produkten används med tydliga instruktioner i bildform. Det är få delar, men ändå, får man en snabb genomgång. Vad behöver man veta? Jo ...

  • skruvlocket baktill kan skruvas åt eller av för att släppa ut luft eller släppa in det. Vi tror att likt andra produkter, så kontrolleras en del av sugkraften via denna skruvkork.
  • sidorna kan tryckas in. Som i t.ex. Tenga Flip trodde vi att det är bara ett sätt att trycka ihop produkten och helt enkelt hantera hur trång den blir, men det finns lite mer i denna lösvagina. Manualen visar tydligt att man kan trycka många gånger på denna del av skalet som skall "pumpa upp" något på insidan, som i sin tur ger mer en stramare känsla i lösvaginan. 
  • någon centimeter bakom denna mjuka del att pumpa med ser man en upphöjd punkt, lite som en knapp. Manualen visar att man kan helt enkelt trycka på skalet där från båda sidor för att släppa ut luften, göra upplevelsen mindre stramare, mindre trång.

Insidan?

Helt klar blev man lite mer nyfiken på själva "pumpen", vad som händer på insidan, men mycket av detta händer först när man använde produkten. Vi försökte i alla fall visa hur det ser ut. Fotot nedan visar att insidan på skalet är annorlunda än andra produkter. Andra lösvaginor har helt släta insidor på skalet, där händer det oftast inget, men här ser det ut som det finns ytterligare ett lager, en plastram. Under denna ser vi blanka, mjukare detaljer och det måste helt enkelt vara själva mekanismen, något man pumpar upp vid användning som gör denna lösvagina mer eller mindre stram, trång. En väldigt annorlunda lösning och förmodligen mer effektiv, då man slipper hålla i skalet hårt för att ha denna stramare känsla, utan kan "pumpa upp" den och sedan släppa den utan att känslan upphör direkt. 

Fler insatser kommer

Ryktesvägen har vi hört att fler insatser kommer från Satisfyer inom kort. Hur många, hur de kommer se ut vet vi inte, men vi gillar idén att man kan byta ut insatsen, man behöver inte köpa nya skal med dessa - ett räcker. En gång i tiden fanns det 5-6 insatser till Fleshlight, men det tog man bort och säljer endast kompletta produkter. Vad som kommer, får vi se inom kort ...

Publicerad 2018.04.29 av Hans sexleksaker

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0