Parvibratorer firar 10 år!

Parvibratorer firar 10 år!

Parvibrator är inte en nyhet, men inte en sexleksak som funnits speciellt längre. Man har haft olika typer av leksaker, som skulle försöka föra ihop två personer länge, men We-Vibe var den första som verkligen gav båda njutning och äntligen fick man leksaker som par ville ha, fast de aldrig haft en sexleksak förut.

Vibratorer har funnits hur många år som helst, men rena parvibratorer har funnits en begränsad tid. Bara några dagar sedan kom ett litet e-post från We-Vibe till oss och vi fattade bara inte att 10 år har gått sedan vi packade vår första We-Vibe!

Första generationen kom 2008

2008 kom första generationen ut av We-Vibe. En nyhet bland sexleksaker och många fattade inte hur det skulle fungera med en del på insidan (vaginan) och en på klitoris på utsidan. Det var nytt, innovativt och det är klart att g-punkten och stimulering av denna har påpekats alltmer med tanke på de leksaker som kommit ut. Men två vibratorer i en leksak, en uppe och en nere? Ja, inte visste vi att märken skulle finnas här 2018 och många generationer av parvibratorer skulle följa efter.

2008 och 2018?

We-Vibe 1 och 2 kom med bara ett års mellanrum och skillnaden var väldigt liten när det kommer till utseende, nästan obefintligt. Funktionerna var definitivt utökade, förpackningen snyggare och det visade sig snabbt att de var förbättrade på många sätt. Framförallt gick de inte sönder lika mycket. Men det fattades en del som folk önskade …

… då kom We-Vibe 3. Den hade allt tvåan hade, fortfarande samma blanka silikon (som ibland drog åt sig lite mer damm än man ville), men den hade något som alla kunder hade önskat sig: fjärkontroll! Äntligen kunde man styra den medan man använde den utan att fumla med fingrarna nere och försöka ändra vibrationsmönster och styrka. Fjärrkontrollen gjorde det möjligt att ha så mycket mer avslappnande sexupplevelse än vad man hade trott.

We-Vibe 4 och We-Vibe 4 Plus var en stor ändring. Både lite mer nyare utförande, ny len, något hårdare silikon, ny laddare, ny fjärrkontroll, starkare och dessutom en ny app så man kan utforma sina egna mönster och även styra den med mobilen från andra sidan av värden. Det var en hit, kanske den bästa parvibrator-uppgraderingen någonsin.

Den senaste uppgraderingen är  liten, We-Vibe Sync har allt We-Vibe 4 Plus hade, men kan dessutom anpassas lite mer i själva böjen så den kanske sitter bättre på kvinnan. Kanske är den också något starkare, men väldigt lite, inte nämnvärt.

Andra modeller än toppmodellen?

Vi har även sett att både We-Vibe 4 Plus och Sync har stigit upp i pris och den har företaget bakom dessa vibratorer också märkt. Därmed har man kommit ut med  Match och Unite. Lite enklare instegsmodeller som är alltid intressanta att titta på och kanske välja. Unite är enkelt, men Match har mycket man vill ha och är verkligen ett modell som är tillräcklig för mycket roligare sexupplevelser.

Lelo och parvibratorer

Det finns andra märken än We-Vibe och Lelo var det andra märket ut med egna parvibratorer, Tiani. Idag finns Tiani 3, en mycket omtyckt produkt och hr lysande recensioner i media. Tyvärr på grund av olika patent, har Tiani endast vibrator på den övre delen och inte i g-punktsdelen. Det är synd, men samtidigt anser vissa att vibrationer inte behövs där, då den delen får en liten knuff vartenda gång penisen stöter in vid samlaget.

Andra märken

Det finns andra märken. Eis tillverkar den välkända Satisfyer och man har även ett par enkla parvibratorer i sin portfölj. Partner och Whale är ganska trevliga leksaker, välbyggda, uppladdningsbara mm., men dessa är dock instegsmodeller och fattas fortfarande på en del punkter. Vill man dock bara testa och inte slösa för mycket pengar, är det kanske en idé att titta på dessa.

Vad skall man välja idag?

Vi tycker att både We-Vibe Sync och även enklare Match är de modeller som toppar allt annat. We har dock fått in specialversioner av We-Vibe 4 Plus i blått och det är en vinnare, billigare en Sync, men har nästan allt där!

Vill man inte ha en vibrator i nedre delen, så är Tiani 3 från Lelo en riktigt bra leksak. Den breda överdelen sitter väldigt bra på klitoris. Den kommer dock på andra plats för oss just för avsaknade av vibrator i nedre delen.

Publicerad 2018.02.16 av 0

Lämna en kommentarSvara

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0