Ljudvågor och Womanizer

För 3 år sedan kom det en liten nyhet på en mässa i Tyskland. En vibrator som inte riktigt vibrerar och rör de känsliga områden, men istället arbetar med ljudvågor på ett sätt som man inte sett tidigare. Skeptiskt tittade alla på produkten, framför allt på det något höga priset och undrade verkligen om det skulle bli något. Och visst blev det något - en succé, som kanske inte många kunde se framför sig.

Vem?

Epi24 i Tyskland är företaget bakom denna succé. Men visst har ingen av oss hört om företaget. De tillverkar Womanizer och marknadsför den, men lämnar oftast ett företag per världsdel att distribuera sina produkter. I Europa har man valt en av Tyskland, förmodligen den största, grossisten och håller därmed väldigt strikt på vem som sedan får sälja deras produkter.

Modeller?

Under åren har vi sett ett par modeller komma upp. Framförallt började man med en mindre modell W100, sedan kom fösta generationen av W500, den starka, större modellen med fler styrkenivåer. Därefter har vi sett olika storlekar och former, alla något mindre, enklare än Womanizer W500. Idag har man en mindre modell 2GO och även nykomlingen i skrivande stund Starlet

W500 modellen har på senare år förbättrats ytterligare, blivit helt vattentätt, starkare och tystare.

Hur fungerar den? Ljudvågor?

Första gången vi hörde om produkten blev det många funderingar. Snabbt fick jag förklarat för mig vad ljudvågor var. Ägaren till Lovebox.se är fysiker i grunden, så det blev en lång förklaring, men något fastnade. 

De soniska ljusvågorna, ljudet sätter gång ett litet membran inne i produkten som med detta ljud ökar och minskar luften och trycket som uppstår inne i munstycket som omsluter din klitoris. Känslan är helt annorlunda än med en vibrator, men resultatet är oftast bättre.

För att känns hur den sugen åt, om du har möjligheten i en butik, bara lägg den till nästippen och känn hur allt börjar vibrera!

Varför är ljudvågor bättre?

Det finns verkligen inget som säger att alla kommer uppleva ljudvågor som en bättre stimulans, men hittills har recensionerna för ljudvågor, nästan alla produkter, som använder dessa, varit helt lysande. Många får en orgasm som är starkare och man uppnår den oftast snabbare. 

En vanlig fördel är att klitoris aldrig riktigt stimuleras genom beröring och i vissa fall, där man blir okänslig efter en stunds med vanlig kontaktstimulering, utan stimuleras inne i munstycket helt utan beröring. 

Den låter konstig

Visst gör den! Ljudet som kommer från en produkt som har ljudvågor är annorlunda. Ett gurglande ljud som låter lite märkligt. Så fort munstycket omsluter klitoris, låter det mycket mindre. Verkligen annorlunda!

Konkurrenter?

När en produkt blir en sådan succé finns det alltid andra som kommer med sina egna produkter. Knappt ett år efter Womanizer kom ut såg vi framförallt en billigare variant, plastig och billigt till utförande - det var Satisfyer.

Sedan dess har detta märke uppgraderat sin härliga Satisfyer Pro, till Satisfyer Pro 2 och sedan till Satisfyer Pro 2 Next Generation. Tillsammans med denna modell har man utökat sin produktserie till massor av olika produkter, stora som små, och nästan alla har ljudvågor som en gemensam funktion.  

Under hösten 2017 såg vi nästa företag som togs sig an uppgiften att komma med något intressant. Lelo, ursprungligen ett svensk märke, presenterade Sona och Sona Cruise. Två modeller av nästan samma produkt, där Cruise är lite starkare vid större belastning. Sona i båda utföranden andas verkligen Lelo, snygg, enkel design som också inte har löstagbara munstycken, utan är allt-i-ett stycke, inga löstagbara detaljer.

Publicerad 2018.01.18 av Hennes sexleksaker

Relaterade artiklar

Womanizer W500 och Premium

Har du på senare tid funderat på att skaffa kanske den bästa klitorisstimulatorn som finns? Ja, då kanske borde du...

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0