Satisfyer - Men Masturbator

SATMEN

Ny produkt

En perfekt, skön och sugande simulering - pumpa och upplev mer!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

239 kr

399 kr

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

Satisfyer kommer med sin första produkt för män, Satisfyer Men! 

"Ännu en lösvagina" säger kanske vissa och frågar sig vad som är speciellt med denna produkt. Satisfyer Men har utvecklats tillsammans med den manliga porrstjärnan Rocco Siffredi. Tillsammans har man kommit fram till den kanske ultimata lösvaginan när det kommer till sugkraft och reglering av denna.

Satisfyer Men Masturbator har just de speciella egenskaper att man kan lätt reglera den sugande kraften i den. I en Fleshlight är det också möjligt genom att skuva på locket och öppna lösmusen en aning eller stänga den. 

Hos Satyisfyer kan man pumpa upp den genom att trycka på mitten och göra den mer trång och på så sätt bygga upp en trång känsla i lösmusen. Vill man släppa på trycket är det bara att trycka på stället markerat som en knapp knappen (från båda sidorna), ventilknappen på sidan, så får man in luft och trycket minskar. Man kan även öppna upp locket som sitter i slutet av produkten och släppa ut luften. I det fallet blir det mindre sugande känsla.

Dessa sugande och trånga egenskaper ger musen en känsla mellan vaginal och oral sex, en skön känsla du inte vill vara utan.

Själva produkten är ca. 25 lång och den mjuka materialet, Cyberskin, anpassar sig till storleken, med tanke på dessa töjbara egenskaper. I övrigt är produkten uppbyggd kring ett skal som är av plast, samt silikon som utgör två praktiska hållare som tillhör just denna pumpmekanism som gör musen er trång.

Till musen får man en klassisk insats, men variationer på insidan. Inte helt omöjligt att vi kommer se fler insatser i framtiden!

Använd alltid ett vattenbaserat glidmedel. Rengöringen är enkel, bara att ta ut insatsen och själv av med varmt vatten och mild tvål. Låt torka ordentligt, både på in och utsidan.

Skriv ditt omdöme

Satisfyer - Men Masturbator

En perfekt, skön och sugande simulering - pumpa och upplev mer!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Total längd:25 cm
Material:termomaterial (TPE, TPR)
Material, övrigt:silikon, ABS (plast)
Hårdhet:mjuk
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Töjbar/elastisk:ja
Stimulanstyp:Manuell
Lösmus, öppning:neutral

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0