Tenga - Flip Hole, black

THF-002SH

Ny produkt

Lätt att rengöra, enkelt att använda och stimulerar en hel del!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

599 kr

699 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Tenga

 
Produktbeskrivning

Tenga är japanska och betyder Elegant, Utsökt, Graciös, Välformad. Den ultimata fria känslan.

Tenga Flip Hole kommer i olika färger, som har lite olika mönster på insidan och ger en lite annorlunda stimulering. De kanske mest populära modellerna är den vita och den svarta. Den vita är skön, med en komplex struktur och normal storlrk på insidan, medan den svarta tillför ännu mer trång känsla.

Flip Hole Black är enkel att rengöra på grund av sin konstruktion, där den kan helat enkelt öppnas och rengöras lätt under vatten. Genom att ställa den på höljets hållare torkar den snabbt och bekvämt.

Själva lösmusen är tillverkad av lagom mjukt och fast material, som ger en mycket stimulerande känsla, men kanske inte realistisk jämfört med en riktig mus. Tenga lägger stor vikt på stimulering och inte bara på att produkten skall vara realistisk.

Skalet är av plast och på sidorna är den öppen, så att man kan klämma ut musen på olika delar (3 punkter) och på så sätt öka trycket och stimuleringen. Själv alängden på häljet är strax över 17 cm och längden passar de flesta.

Flip Hole är avsedd för ganska normala storlekar, men vår erfarenhet visar att om du har en mycket större storlek, så kan denna lösmus kännas mycket trång och du kanske bör välja något annat. För killar med normal (lmindre, medel och lite över medel) är denna mus riktigt skön!

Musen levereras med 2 provpåsar á 10ml av glidmedel. Vi rekommenderar att man köper till mer glidmedel och för Tenga produkter skall det alltid vara vattenbaserade glidmedel!

Skriv ditt omdöme

Tenga - Flip Hole, black

Lätt att rengöra, enkelt att använda och stimulerar en hel del!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Diameter:7,5 cm (hölje)
Total längd:17,5 cm
Hårdhet:mjuk
Ftalaterfri:ja

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0