Womanizer - Liberty, Lilac + 50ml glid

594091W

Ny produkt

Liten, söt, praktisk klitorisstimulans med nya vackert formade Womanizer Liberty!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

995 kr

FRI FRAKT

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Womanizer

 
Produktbeskrivning

Womanizer Liberty är en nyskapande klitorisstimulator från Womanizer när det kommer till vacker design och praktisk förvaring. Dessutom är det en ärlig leksak för starka och sköna orgasmer. Utan fysisk beröring stimuleras din klitoris på en helt nytt och spännande sätt! Den nya serien av mindre Womanizer, speciellt praktiska för resan eller för den som önskar en liten ljudvågsstimulator, som smälter fint in i byrån eller sängbordet om man glömt lägga undan den. Kommer i fyra härliga och fräscha färger.

Hur? Ljudvågor?
Istället för vibrationer och att man berör sin klitoris, vilket är vanligt med vanliga vibratorer, arbetar Womanizer med tryckvågor, ett sorts vakuum som skapas. Själva munstycket hålls runt om din klitoris som hamnar i den mjuka munstycket och där kommer man pulsviss skapa tryckvågor, ett sort sugande känsla som kommer och går väldigt snabbt. Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan. Detta minskar även effekten med att vissa kvinnor blir snabbt okänsliga vid vibrationer/beröring och kan inte komma vid längre stimulans - man minskar risken med att bli överstimulerad.

Womanizer Liberty - Lilac
Denna nya stimulator har fått ett mjukt och vackert utseende. Den är mjukare i sin design, vågig, speciellt utformad för att passa handflatan. Tanken är att den skall sitta bättre i handen och fungera även bättre vid t.ex. samlag, om man vill samtidig använda stimulatorn. 

Leksaken är tillverkar ytterst i lila plast av bra kvalité och snygg detalj i kromfärg. Själva munstycket som kommer sitta runt om klitoris är av styvt, men mjukt silikon, medicinskt klassat. Det är lätt att ta av munstycket för rengöring och sätta tillbaka det och dessutom finns det nya munstycken att tillgå.

Som bilderna visar är den tvådelad. Den andra delen 'r som ett skyddande hölje, som sitter på med magneter. Den skyddar mot damm, men gör en även bra att ha med sig på resan.

Kontrollknapparna är två stycken. Dessa räcker för att göra det man skall, sätta på och stänga av stimulatorn samt bläddra bland de 6 intensitetsnivåer som finns att tillgå.

Den är vattensäker och kan användas i duschen eller i badet, dock inte sänkas långt ner under ytan.

Leksaken är inte ljudlös, men ljudnivån är relativt lågt, medel på de högre intensiteterna. Ljudet liknar inte andra vibratorer, utan är ett lätt gurglande ljud, med tanke på pulsernade vågorna som bildas i leksaken. 

Testpanel
Det har genomförst tester md 50 kvinnor som fick använda produkten i 4 månader. Kvinnornas ålder var mellan 20 och 60 år. Detta var utfallet:
- 52% fick orgasm på under 1 minut,
- 76% tycker att intensiteten är stark,
- 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra,
- 63% tyckte att orgasmen kändes ny,
- 92% ville använda Womanizer igen,
- 98% ville äga en Womanizer,
- 100% tyckte att Womanizer är unik!

Laddning
Man får med en magnetisk USB-sladd som fästs enkelt på botten av stimulatorn. Kan laddas i ett USB-uttag i datorn eller använda sladden tillsammans med egen väggadapter, t.ex. från mobiltelefon. Ingen vägadapter följer med. Laddtid på 60 min, ger en användning upp till 120 minuter på medelnivå.

I paketet får man med manual, förvaringspåse, USB-sladd för laddning, Womanizer Liberty, samt två munstycken.

Vi bjuder dessutom just nu på 50 ml glidmedel (vattenbaserat) vid köpet av Womanizer Liberty! 

Skriv ditt omdöme

Womanizer - Liberty, Lilac + 50ml glid

Liten, söt, praktisk klitorisstimulans med nya vackert formade Womanizer Liberty!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Total längd:10,4 cm
Vikt:90g
Bredd:5,5 cm
Djup:4,8 cm
Material:hårdplast (ABS, PP)
Material, övrigt:silikon
Drift:uppladdningsbar
Hårdhet:hård
Ljudnivå:medel
Yta:Slät
Färg:Lila
Styrka:medel
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:Ja
Stimulanstyp:Ljudvågor
Styrkenivåer:Flera

Tillbehör / relaterade produkter

Meny

Jämför 0