Womanizer - Starlet, Snow + 50ml glidmedel

592560W

Ny produkt

Extrem skön och nyskapande, liten, klitorisstimulans med vit Womanizer Starlet!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

699 kr

FRI FRAKT

ej i lager

Märke: Womanizer

 
Produktbeskrivning

Womanizer Starlet, i vit färg med silvriga detaljer, är en mindre version och härlig leksak för starka och sköna orgasmer. Utan fysisk beröring stimuleras din klitoris på en helt nytt och spännande sätt! Framtagen för dig som vill ha en liten leksak som stimulerar din klitoris med ljudvågor.

Hur?
Istället för vibrationer och att man berör sin klitoris, vilket är vanligt med vanliga vibratorer, arbetar Womanizer med tryckvågor, ett sorts vakkuum som skapas. Själva munstycket hålls runt om din klitoris som hamnar i den mjuka munstycket och där kommer man pulsvis skapa tryckvågor, ett sort sugande känsla som kommer och går väldigt snabbt. Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan. Detta minskar även effekten med att vissa kvinnor blir snabbt okänsliga vid vibrationer/beröring och kan inte komma vid längre stimulans - man minskar risken med att bli överstimulerad.

Womanizer Starlet - Snow
Leksaken är tillverkar ytterst i vitplast. Sidorna är istället silvriga. Den har en ergonomisk design, ligger bra och stabilt i handen, samt med ditt pekfinger på knappen. Den är liten och för vissa ligger härmed bara i handflatan. Själva munstycket som kommer sitta runt om klitoris är av styvt, men ändå mjukare, vitt silikon, medicinskt klassat. Det är lätt att ta av munstycket för rengöring och sätta tillbaka det. Storleken på munstycket är 12x14mm.

Kontrollknappen, enkelt med bara en styr allt, dvs. de 4 intensitetsnivåerna du an välja mellan och sedan sätter på och stänger av leksaken. Den är även stänkskyddad, så inga problem med vanlig rengöring av din produkt - munstycken går att ta av. Den laddas enkelt genom en USB-sladd som följer med. Använd gärna den tillsammans med ett uttag i datorn eller med en väggadapter, t.ex. från din mobiltelefon.

Starlet passar perfekt för egna lekar, men är så liten, så den kan användas bekvämt vid samlag med din partner utan att störa för mycket med sin storlek.

Skillnad mot W500?
W500 Pro modellen är den stora modellen hos Womanizer. Starlet är minst hälften så dyr, mindre är hälften så stor, men har istället färre intensitetsnivåer (4/12) och är stänkskyddad, istället för att vara vattentätt som W500 är. W500 är också något tystare. 

Hur använder man den?
Det är lätt. Själva munstycket sätter du bara över din klitoris och njuter av de pulserande tryckvågorna. Den enda knappen styr allt, där sätter du på den, stänger av och bläddrar mellan de 4 olika intensitetsnivåer. 

Leksaken är inte ljudlös, men ljudnivån är relativt lågt, medel på de högre intensiteterna. Ljudet liknar inte andra vibratorer, utan är ett lätt gurglande ljud, med tanke på pulsernade vågorna som bildas i leksaken. 

Testpanel
Det har genomförst tester md 50 kvinnor som fick använda produkten i 4 månader. Kvinnornas ålder var mellan 20 och 60 år. Detta var utfallet:
- 52% fick orgasm på under 1 minut,
- 76% tycker att intensiteten är stark,
- 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra,
- 63% tyckte att orgasmen kändes ny,
- 92% ville använda Womanizer igen,
- 98% ville äga en Womanizer,
- 100% tyckte att Womanizer är unik!

Laddning
Du får med en USB-sladd och kan ladda den i ett USB-uttag i datorn eller med din adapter från din mobiltelefon. 30 minuters laddning ger ca. lika lång tids användning beroende på intensitetsnivå. 

Womanizer, tidigare modell, har omnämnts i media, t.ex. TV4 Nyhetsmorgon.

Vi bjuder dessutom just nu på 50 ml glidmedel (vattenbaserat) vid köpet av Womanizer! 

Länk till TV4 nyhetsmorgon. Gå till tiden 5 minuter och 42 sekunder. (OBS! W100 modellen i videon).

Videon på W500-modellen visar själva tekniken och användningen av produkter med ljudvågor.

 

 

 

Skriv ditt omdöme

Womanizer - Starlet, Snow + 50ml glidmedel

Extrem skön och nyskapande, liten, klitorisstimulans med vit Womanizer Starlet!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Diameter:12-14 mm (ytterdiameter munstycket)
Total längd:8,5 mm
Bredd:3,5 cm
Djup:5 mm
Material:silikon
Material, övrigt:plast
Drift:uppladdningsbar
Hårdhet:medel/hård
Ljudnivå:medel
Yta:Vågig
Färg:Vit
Styrka:medel
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:Endast stänksäker
Stimulanstyp:Ljudvågor
Penisformad:Nej

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0