Satisfyer Pro Plus Vibration

E27978

Ny produkt

Klitorisstimulans med tryckvågor och vibration, snygg, uppladdningsbar!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

429 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

Satisfyer Pro Plus Vibration är en annorlunda och härlig leksak för starka och sköna orgasmer. Den har tagit marknaden med storm! Nu kommer en lite annorlunda formad Satisfyer som också inkluderar vibration om man också vill ha det

Hur fungerar tryckvågor?
Istället för vibrationer, som man har i vanliga vibratorer, och att man berör sin klitoris, ger denna typen av stimulatorer tryckvågor, ett sorts vakkuum som skapas i toppen av leksaken. Själva munstycket hålls över, samt tätt runt om klitoris som hamnar i den mjuka munstycket och där kommer man pulsvis skapa tryckvågor, ett sort sugande känsla som suger lätt in din klitoris och sedan släpper den. Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan. Man minskar på detta sätt risken med att bli överstimulerad, vilket händer en del kvinnor.

Satisfyer Pro Plus Vibration
Denna version som kommer från samma företag som leverarar Satisfyer Pro 2, och som man kan se är en lika snygg produkt med huvud av silikon, har 11 program med tryckvågor, dvs. 11 olika tryckvågsstyrkor att välja mellan. Den har sedan vibrationsmönster att välja på och dessa är 10 stycken. Vibrationer och tryckvågor går att kontrollera på vart sitt håll, så du kan välja eller använda båda samtidigt. Pröva dig fram helt enkelt! Produkten är täckt av silikon, len och skön. Den är dessutom vattentätt, så använd den i duschen och oroa dig inte inför rengöringen.

Den känns ergonomisk att hålla, liten och bekväm, lite som en boomerang. Genom dess +/-knappar styr man vibration. En knapp för på- och avstängning och och en för tryckvågor och dess 11 olika styrkor. Uppladdningen är enkel med medföljande USB-sladd och en magnetisk adapter som sätts direkt på leksakens botten.

-----

Testpanel (av företaget bakom Womanizer)
Det har genomförst tester med 50 kvinnor som i 4 månader använde en liknande produkt (Womanizer). Åldern var mellan 20 och 60 år. Detta var resultat som man fick i undersökningen:
- 52% fick orgasm på under 1 minut,
- 76% tycker att intensiteten är stark,
- 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra,
- 63% tyckte att orgasmen kändes ny,
- 92% ville använda Womanizer igen,
- 98% ville äga en Womanizer,
- 100% tyckte att Womanizer är unik!

Laddning
Du får med en USB-sladd och kan ladda den i ett USB-uttag i datorn. Vill du ladda den direkt i vägguttaget, så rekommenderas inköp av väggadapter eller användning av en adapter du har till din telefon.

 

Skriv ditt omdöme

Satisfyer Pro Plus Vibration

Klitorisstimulans med tryckvågor och vibration, snygg, uppladdningsbar!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Diameter:13 mm (innerdiameter munstycket)
Total längd:13,5 cm
Bredd:4,5 cm
Djup:4,3 cm
Material:silikon
Material, övrigt:plast
Drift:uppladdningsbar
Hårdhet:medel
Ljudnivå:medel
Yta:Slät
Färg:Vit
Styrka:stark
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:Ja
Stimulanstyp:Ljudvågor

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0