Satisfyer Pro Penguin Next Generation

SATpenPRONG

Ny produkt

Klitorisstimulans med tryckvågor, snygg, liten, uppladdningsbar!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

339 kr

499 kr

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

Satisfyer Pro Penguin Next Generation är en annorlunda och härlig leksak för starka och sköna orgasmer. Den har tagit marknaden med storm! Nu kommer en mindre, sötare version, speciellt för nybörjare, som vill ha något annat - en sött liten sak.

Hur fungerar tryckvågor?
Istället för vibrationer, som man har i vanliga vibratorer, och att man berör sin klitoris, ger denna typen av stimulatorer tryckvågor, ett sorts vakkuum som skapas i toppen av leksaken. Själva munstycket hålls över, samt tätt runt om klitoris som hamnar i den mjuka munstycket och där kommer man pulsvis skapa tryckvågor, ett sort sugande känsla som suger lätt in din klitoris och sedan släpper den. Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan. Man minskar på detta sätt risken med att bli överstimulerad, vilket händer en del kvinnor.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Denna version som kommer från samma företag som leverarar Satisfyer Pro 2, och som man kan se är snyggare, lite mindre, rosa och har 11 program med tryckvågor, dvs. 11 olika styrkor att välja mellan.Den har ett mindr emunstycke än sin kollega, men även detta munstycke är av silikon, går lätt att ta av och rengöra. Vibrationerna går från svag /tyst till stark (medel i ljudnivå). Denna är dessutom vattentätt, så använd den i duschen och oroa dig inte inför rengöringen.

Den känns ergonomisk att hålla, liten och bekväm. Genom dess två knappar styr man allt. en knapp för på- och avstängning och sedan en för att stegra mellan de 11 olika styrkor. Uppladdningen är enkel med medföljande USB-sladd och en magnetisk adapter som sätts direkt på leksakens botten.

-----

Testpanel (av företaget bakom Womanizer)
Det har genomförst tester med 50 kvinnor som i 4 månader använde en liknande produkt (Womanizer). Åldern var mellan 20 och 60 år. Detta var resultat som man fick i undersökningen:
- 52% fick orgasm på under 1 minut,
- 76% tycker att intensiteten är stark,
- 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra,
- 63% tyckte att orgasmen kändes ny,
- 92% ville använda Womanizer igen,
- 98% ville äga en Womanizer,
- 100% tyckte att Womanizer är unik!

Laddning
Du får med en USB-sladd och kan ladda den i ett USB-uttag i datorn. Vill du ladda den direkt i vägguttaget, så rekommenderas inköp av väggadapter eller användning av en adapter du har till din telefon.

 

Skriv ditt omdöme

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Klitorisstimulans med tryckvågor, snygg, liten, uppladdningsbar!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Diameter:13 mm (innerdiameter munstycket)
Total längd:12,5 cm
Bredd:4,5 cm
Djup:4,3 cm
Material:silikon
Material, övrigt:plast
Drift:uppladdningsbar
Hårdhet:medel i munstycket
Ljudnivå:medel
Yta:slät
Färg:rosa, vit
Styrka:medel/stark
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:Ja

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0