Satisfyer Pro 2 Next Generation

SAT2PRONG

Ny produkt

Klitorisstimulans med tryckvågor och Satisfyer Pro 2! Next Generation!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

339 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

Satisfyer Pro 2 Next Generation är en annorlunda och härlig leksak för starka och sköna orgasmer. Utan fysisk beröring stimuleras din klitoris på en helt nytt och spännande sätt! Det är en nästintill kopia på Womanizer-serien som var först ute med denna typ av leksaker för kvinnor!

Next Generation är en uppgradering från den vanliga Pro 2 versionen. Den kom ut juli (2017) och innebär att man kan nu gå upp och ner i styrka utan att arbeta sig genom alla nivåer. Dessutom är den ytterligare något tystare, samt har större klitorismunstycke. Munstyckena av den gamla typer passar inte på denna och tvärtom.

Hur fungerar tryckvågor?
Istället för vibrationer, som man har i vanliga vibratorer, och att man berör sin klitoris, ger Satisfyer Pro 2 tryckvågor, ett sorts vakkuum som skapas i toppen av leksaken. Själva munstycket hålls över och tätt intill klitoris som hamnar i den mjuka munstycket och där kommer man pulsvis skapa tryckvågor, ett sort sugande känsla som suger lätt in din klitoris och sedan släpper den. Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan. Man minskar på detta sätt risken med att bli överstimulerad, vilket händer en del kvinnor.

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Leksaken är tillverkar ytterst i brunaktigt/guldaktigt plast. Den är bekväm att hålla i och har bara två knappar. Den ena knappen är för att sätta på och stänga av produkten. Tryck på knappen en gång och den går igång, tryck länge och den stänger av sig. Den andra knappen är större och med den kan man bläddra igenom de 11 programmen (styrkorna) man anser den har. Knoppen är av silikon och munstycken går att ta av för att rengöra om man t.ex. väljer att använda lite glidmedel, vilket rekommenderas för skönare känsla. Själva hålet i munstycket är ovalt med diameter på 9-12 mm. Ljudet från leksaken är annorlunda än man är van vid om man har vibratorer och det är ett sorts brummande ljud. Satisfyer Pro 2 är vattentätt och kan användas i duschen eller ytligt i badet utan problem. Det till och med kan förstärka effekten.

Skillnad mot Womanizer?
Womanizer var det första företaget på marknaden med denna typ av produkt och är idag ledande. Satisfyer Pro 2 Next Generation är dock billigare och en mycket bra produkt jämfört med Womanizer, även om priset även påverkar lite slutprodukten. Dock finns det skillnader, som för de flesta inte kommer påverka upplevelsen, men för andra kan vara intressanta att veta.

- Satisfyer Pro 2 Next Generation har många, närmare 11 intensiteter, men bläddrade man mellan dessa med knappen så insåg man tidigare snabbt att skillnaden mellan dessa var liten, mycket liten. I dagens modell (fr. 2016.09.19) som levereras nu har man åtgärdat detta och skillnaden märks mellan de olika nivåerna mer tydligt. Denna förbättring gör att den närmar sig Womanizer på just denna punkt. Den är dessutom 90% tystare på de lägre nivåerna.

- Satisfyer Pro 2 Next Generation är vattentätt, vilket inte Womanizer är.

- Womanizer är mindre "plastig". Känns mer som en kvalitetsprodukt, medan Satisfyer Pro 2 gör sitt jobb, men kan kännas lite mer plastig.

- Till Womanizer får man även en väggadapter för laddning. 

-----

Testpanel (av företaget bakom Womanizer)
Det har genomförst tester med 50 kvinnor som i 4 månader använde en liknande produkt (Womanizer). Åldern var mellan 20 och 60 år. Detta var resultat som man fick i undersökningen:
- 52% fick orgasm på under 1 minut,
- 76% tycker att intensiteten är stark,
- 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra,
- 63% tyckte att orgasmen kändes ny,
- 92% ville använda Womanizer igen,
- 98% ville äga en Womanizer,
- 100% tyckte att Womanizer är unik!

Laddning
Du får med en USB-sladd och kan ladda den i ett USB-uttag i datorn. Vill du ladda den direkt i vägguttaget, så rekommenderas inköp av väggadapter eller användning av en adapter du har till din telefon.

OBS! Videon nedan visar den ej uppdaterade versionen. Den uppdaterade är mattrei färgen och har mer distinkta styrkor. 

 

Skriv ditt omdöme

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Klitorisstimulans med tryckvågor och Satisfyer Pro 2! Next Generation!

Skriv ditt omdöme

 
Omdömmen(4)
2018.05.05

Sjukt bra!

Ser inte så modern ut eller proffsig, men gör jobbet. Den bästa produkten jag har.

  • Var detta omdömme användbart för dig?
  • (0) (0)
2017.10.24

Det bästa jag använt!

Kanske borde man ta en dyrare, womanier eller vad den heter, men denna fungerar hur bra som helst och är billig i jämförelse.

  • Var detta omdömme användbart för dig?
  • (0) (0)
2017.01.12

Väldigt bra, men ...

Bra: absolut effektiv! Underbara kraftfulla orgasmer.
Inte så bra: går inte att bladra fram/tilbaka mellan de enkelte nivån på lätt sätt, det är bara "fram" til max. nivån, sen bara tilbaka til min. nivån. Idiotiskt system.

Måste också berömma Lovebox för utmärkt service ifm beställningen!

  • Var detta omdömme användbart för dig?
  • (0) (0)
2016.07.04

Lysande produkt!

Helt jävla lysande! Man kommer snabbt, den tar precis rätt på klitoris för min del. Testade en womanizer i butik, men tyckte den var för dyr! Härligt att ni är så ärliga med fördelar och nackdelar med denna. Ja, nivåerna är lite utsuddade i denna, men det gör verkligen inget. Skönt, skönt och skönt!

  • Var detta omdömme användbart för dig?
  • (0) (0)

Skriv ditt omdöme!

Egenskaper
Diameter:9-12 mm (innerdiameter munstycket)
Total längd:16 cm
Vikt:168g
Bredd:4,5 cm
Djup:8,3 cm
Material:silikon
Material, övrigt:plast
Drift:uppladdningsbar
Hårdhet:hård i munstycket
Ljudnivå:medel
Yta:slät
Färg:brun/guld
Styrka:medel/stark
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:Ja

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0