Womanizer - W500 Pro, Black

584290W

Ny produkt

Extrem skön och nyskapande klitorisstimulans med Womanizer W500!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

1 390 kr

1 845 kr

FRI FRAKT

ej i lager

Märke: Womanizer

 
Produktbeskrivning

Womanizer W500 har utgått och ersatts med Womanizer Premium.

Womanizer W500 Pro är en nyskapande och härlig leksak för starka och sköna orgasmer. Utan fysisk beröring stimuleras din klitoris på en helt nytt och spännande sätt!

Hur?
Istället för vibrationer och att man berör sin klitoris, vilket är vanligt med vanliga vibratorer, arbetar Womanizer med tryckvågor, ett sorts vakkuum som skapas. Själva munstycket hålls runt om din klitoris som hamnar i den mjuka munstycket och där kommer man pulsvis skapa tryckvågor, ett sort sugande känsla som kommer och går väldigt snabbt. Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan. Detta minskar även effekten med att vissa kvinnor blir snabbt okänsliga vid vibrationer/beröring och kan inte komma vid längre stimulans - man minskar risken med att bli överstimulerad.

Womanizer W500 Pro - Black
Leksaken är tillverkar ytterst i svart plast. De lile detaljerna är matt plast, silkeslen, medan den mönstrade delen, leopardmönster, är i blank plast. Den har en ergonomisk design, ligger bra och stabilt i handen, samt med ditt pekfinger på knapparna. Själva munstycket som kommer sitta runt om klitoris är av styvt, men mjukare silikon, medicinskt klassat. Det är lätt att ta av munstycket för rengöring och sätta tillbaka det och dessutom finns det nya munstycken att tillgå. Kontrollknapparna är två stycken, en mindre i plast och en större med en Swarowskikritall. Munstyckets innerdiameter är ca. 1 cm, och du får även med ett större munstycke med nästan dubbel diameter, ca. 2 cm i diameter.

Skillnad mot W100?
W500 Pro modellen sitter bättre i handen, men har lagt till en svagare intensitet i början och en riktigt stark intesitet i slutet. Med den avlånga knappen kan du ändra intensiteter hur du vill, starkare eller svagare, medan med W100 kunde du bara gå åt ett håll. W500 skall även vara tystare, maximalt 42dB, även om vi personligen tycker att de låter likia mycket i de högre intensiteterna.

Hur använder man den?
Det är lätt. Själva munstycket sätter du bara över din klitoris och njuter av de pulserande tryckvågorna. Med den mindre knappen sätter man på på leksaken (håll inne någonsekund), återgår till första intensiteten samt om man håller den längre så stänger man av leksaken. Med den större knappen ökar och minstar man intensisteten på vågorna, genom att trycka upp (-) eller ner (+) - det finns totalt 12 intensiteter. Börja lågt och känns efter vad som passar dig.

Leksaken är inte ljudlös, men ljudnivån är relativt lågt, medel på de högre intensiteterna. Ljudet liknar inte andra vibratorer, utan är ett lätt gurglande ljud, med tanke på pulsernade vågorna som bildas i leksaken. 

Testpanel
Det har genomförst tester md 50 kvinnor som fick använda produkten i 4 månader. Kvinnornas ålder var mellan 20 och 60 år. Detta var utfallet:
- 52% fick orgasm på under 1 minut,
- 76% tycker att intensiteten är stark,
- 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra,
- 63% tyckte att orgasmen kändes ny,
- 92% ville använda Womanizer igen,
- 98% ville äga en Womanizer,
- 100% tyckte att Womanizer är unik!

Laddning
Du får med en USB-sladd och kan ladda den i ett USB-uttag i datorn eller i en adapter som du får med.

Womanizer har omnämnts i media, t.ex. TV4 Nyhetsmorgon.

Med W100 modellen får du själva leksaken, ett normalstora munstycke, ett större XL-munstycke, förvaringspåse och USB-laddare (sladd), samt adapter till USB-sladden för vägguttaget.

Länk till TV4 nyhetsmorgon. Gå till tiden 5 minuter och 42 sekunder. (OBS! W100 modellen i videon).

 

 

 

Skriv ditt omdöme

Womanizer - W500 Pro, Black

Extrem skön och nyskapande klitorisstimulans med Womanizer W500!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Diameter:1 cm och 1,9 cm (innerdiameter munstycket)
Total längd:125 mm
Vikt:128g
Bredd:73 mm
Djup:65 mm
Material:silikon
Material, övrigt:plast
Drift:uppladdningsbar
Hårdhet:hård, medel i munstycket
Ljudnivå:medel
Yta:slät
Färg:svart, leopard
Styrka:medel/stark
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:Nej

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0