ovo - L1 Loveballs, blå

10234SC

Ny produkt

Smarta, snygga knipkulor med olika vikter!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

179 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: ovo

 
Produktbeskrivning

Det vita höljer är av skönt och följsamt silikon. Det är töjbart och därmed kan man byta ut vikterna som följer med. Själva handtaget är också av silikon och känns som ett starkt gummiband.

Kulorna, ovalerna i detta fallet, kommer i två olika viktklasser och är tillverkade av ABS-plast och har små kulorna på insidan som rör sig. Det ljublåa ovalerna, som är genomskinliga väger ca. 34 gram stycket och man ser rakt in hur kulan rör sig på insidan. De andra kulorna är silvriga (går ej att se igenom dessa) och väger ca. 48 gram stycket. Diametern är ca. 3,5 cm på bredden och ca. 4 cm på längden. Totalt är hela hållaren med handtaget 22 cm.

Genom att byta de olika set av ovaler, eller att kombinera de olika vikterna, kan du uppnå olika totala vikter och anpassa detta till dina behov.

Som med alla silikonbaserade material, rekommenderas användning av vattanbaserat glidmedel om ni väljer att använda det.

OVO är ett relativt nytt märke på marknaden, som producerar kvalitetsprodukter till ett bra pris. Deras produkter kommer i kroppsäkra material som t.ex. silikon och ABS-plast. De är även ftalater- och blyfria. Produkterna utvecklas i Tyskland. Redan med sina första produkter har man visat att man vill ha snygga, men enkla och funktionella produkter.


Skriv ditt omdömme

ovo - L1 Loveballs, blå

Smarta, snygga knipkulor med olika vikter!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Antal:4 stycken kulor
Diameter:3,5 cm (bred), 4 cm (längd)
Penetrerande längd:10 cm
Total längd:22 cm
Vikt:ca. 34g eller 48g per kula
Material:silikon, ABS-plast
Flexibilitet:stor
Hårdhet:hård
Färg:vit, blå, silver

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0