Satisfyer 2

SAT2PW

Ny produkt

Klitorisstimulans med tryckvågor, snygg, liten, drivs med batterier!

Mer detaljer

Tillfälligt erbjudande

399 kr

479 kr

ej i lager

Märke: EIS

 
Mer information

Satisfyer Pro 2 är en annorlunda och härlig leksak för starka och sköna orgasmer. Den har tagit marknaden medstorm!

Dess lillebror, dvs. Satisfyer 2 är också minst lika härlig leksak. Den skiljer sig på olika punkter, framförallt att den är billigare och drivs med två stycken vanliga AAA/R3 batterier, tillgängliga i varje affär, utan att du behöver ha din leksak laddad.

Hur fungerar tryckvågor?
Istället för vibrationer, som man har i vanliga vibratorer, och att man berör sin klitoris, ger denna typen av stimulatorer tryckvågor, ett sorts vakkuum som skapas i toppen av leksaken. Själva munstycket hålls över, samt tätt runt om klitoris som hamnar i den mjuka munstycket och där kommer man pulsvis skapa tryckvågor, ett sort sugande känsla som suger lätt in din klitoris och sedan släpper den. Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan. Man minskar på detta sätt risken med att bli överstimulerad, vilket händer en del kvinnor.

Satisfyer 1
Denna version som kommer från samma företag som leverarar Satisfyer Pro 2, och som man kan se likheterna, snygg, enkel, vit med guldiga detaljer och har 11 program med tryckvågor, dvs. 11 olika styrkor att välja mellan.Den har ett bra tilltaget munstycke munstycke (15 mm i diameter), även detta munstycke är av silikon, går lätt att ta av och rengöra. Vibrationerna går från svag /tyst till stark (medel i ljudnivå). Denna är dessutom vattentätt, så använd den i duschen och oroa dig inte inför rengöringen.

Den känns ergonomisk att hålla, bekväm helt enkelt. Genom dess tre knappar styr man allt. en knapp för på- och avstängning och sedan en för att stegra (upp och ner, + och - ) mellan de 11 olika styrkor. Batteriluckan är enkel att öppna och rymmer 2 stycken AAA/R3 batterier (medföljer ej), så vi rekommenderar att alltid ha batterier hemma!

-----

Testpanel (av företaget bakom Womanizer)
Det har genomförst tester med 50 kvinnor som i 4 månader använde en liknande produkt (Womanizer). Åldern var mellan 20 och 60 år. Detta var resultat som man fick i undersökningen:
- 52% fick orgasm på under 1 minut,
- 76% tycker att intensiteten är stark,
- 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra,
- 63% tyckte att orgasmen kändes ny,
- 92% ville använda Womanizer igen,
- 98% ville äga en Womanizer,
- 100% tyckte att Womanizer är unik!

Egenskaper
Hårdhet:medel i munstycket
Ljudnivå:medel
Material:silikon
Total längd:17 cm
Diameter:15 mm (innerdiameter munstycket)
Textur:slät
Djup:7 cm
Färg:guld, vit
Bredd:4,7 cm
Styrka:medel/stark
Ftalaterfri:ja
Drift:uppladdningsbar
Material, övrigt:plast
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Vattentät:ja

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0