Alise, uppladdningsbar vibrator

10344

Ny produkt

Premiumvibrator, flexibel, med skön silikonyta för g-punkten!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

399 kr

ej i lager

 
Produktbeskrivning

En riktigt trevlig, lila vibrator med kvalitetskänsla. Lagom i längden och kan användas till både klitoris- och vaginalstimulering. 

Den böjda toppen ger också bra stimulering av g-punkten vid vaginal penetrering.Det vågiga mönstret längst ner ger extra stimulans vid den vaginala ingången. 

Precis innan det vågiga mönstret är vibratorn väldigt flexibel och även smalast där. Det ger en väldigt bra rörelseförmåga för att anpassa vinkeln som man vill, så att man når sin g-punkt på ett optimalt sätt. 

Den har en silikonbelagd, len plastyta, den är vattenskyddad, är lagom tyst, snygg lila färg och allt i en snygg design som känns som är lyxmodell i mycket hög kvalité. Silikonet är av platinumkvalité och känns mycket skönt. Yten ger lite med sig när man trycker på den, men är relativt hård.

Den har 7 stycken funktionsprogram, 3 kontinuerliga med olika styrkor och 4 stycken med varierande rytmer. Kontrollen är enkel med två knappar, en för på- och avstängning och en för byta av programmen.

Vibrationerna är lagom tysta. Uppladdingsbar, bara plugga rakt in i väggen. Vattenskyddad för duschen.Skriv ditt omdömme

Alise, uppladdningsbar vibrator

Premiumvibrator, flexibel, med skön silikonyta för g-punkten!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Diameter:upp till 4,3 cm (i toppen)
Penetrerande längd:13 cm
Total längd:19 cm
Material:silikon
Material, övrigt:ABS
Drift:uppladdningsbar
Flexibilitet:stor i den smala delen
Hårdhet:hård
Ljudnivå:låg/medel
Yta:upphöjda, vågiga sträck vid nedre delen
Färg:lila
Styrka:medel
Ftalaterfri:ja
Vattentät:Vattenskyddad för dusch

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0