Classic Silicone - g-punkt, svart

9435MV

Ny produkt

Klassiker i härligt, svart silikon, lätt böjd för g-punkten!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

239 kr

i lager för omgående leverans

- +

 
 
Produktbeskrivning

I många år har vi sett dessa olika klassiska vibratorerna på marknaden, som varit lätt böjda för att bättre komma åt g-punkten. Alltid har de varit tillverkade i material som gummi, jelly, och plast.

Nu tar man klassikern för g-punkten till en ny nivå, man gör den mer modern genom att t.ex. använda moderna material som silikon. Classic Silicone kommer i tre olika modeller och i olika färger. Just denna är i kinky, svart färg.

Den penetrerande delen av vibratorn är tillverkad i härligt, mjuk och praktiskt taget luktfri, kroppssäker, svart silikon. Den känns väldigt behaglig med sin släta och raka yta, samt så är tjockleken jämn lägst hela staven. Själva vibratorn sitter i toppen för bästa stimulans av t.ex. g-punkten och för att vara placerad i en silikonvibrator ger den ifrån sig mer än medelstarka vibrationer, som man oftast har i plastliknande vibratorer med endast ett överdrag av silikon.

Denna normalstora vibrator är en verklig klassiker. Inte för stor och inte för liten, lagom stor för de flesta. Tjockleken är nästan 4 cm på diametern och håller sig nästan jämn över hela längden. Hela vibratorn ger en mycket bra kvalitetesintryck och är även ganska mycket böjlig, flexibel i själva mitten, precis efter vibratorn.

Denna serie av vibratorer har 7 inställningar; en ökande, tre ökande och pulserande, samt tre olika hastigheter. Knappen sitten i botten och den används även för att stänga av vibratorn, genom att hålla knappen nere i någon sekund.

Den är även vattentätt och kan användas i duschen (ej badet). 

Vad mer kan man begära från en härlig klassiker för g-punkten?

Drivs med 2 st AA/LR6 batterier (medföljer ej).


 

Skriv ditt omdömme

Classic Silicone - g-punkt, svart

Klassiker i härligt, svart silikon, lätt böjd för g-punkten!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Diameter:upp till 3,7 cm
Penetrerande längd:16,5 cm
Total längd:20,5 cm
Övrigt:7 program
Material:silikon, ABS plast (kontrollen)
Batterier, typ:2st AA/LR6
Flexibilitet:medel i mitten
Hårdhet:medel
Ljudnivå:medel
Yta:slät
Färg:svart
Styrka:medel (lite mer än medel)

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0