Fleshlight - Turbo Thrust Blue Ice

E27387

Ny produkt

Tillfälligt erbjudande

498 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Den nya serien av Fleshlight Turbo kommer i två olika utföranden och färger. Thust och Ignition. Båda kommer i mörka kopparfärgen och isblåa, klara utförandet.

I detta fall ser du den klarablåa utförandet av Thrust. En lösfitta, eller rättare sagt lösmun som inte sviker. Som vanligt tar Fleshlight allt ett snäpp högre jämfört med andra tillverkare. Fleshlight Turbo Thrust har tre speciella punkter av stimulering; först kommer du igenom läpparna, sedan har vi en luftspalt till nästa punkt som är tungan. Först därefter kommer man igenom till själva tunneln som är svalget, långt ner, så du nästan kommer. Modellen är definitivt trång och glidmedel skall användas. Riktigt skön produkt med penetreringslängd på ca. 21 cm! 

Den är kompatibell med Fleshlight Shower Mount, så du kan använda den i duschen eller på andra ställen utan att behöva hålla den.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. 

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk, klibbfri och len!

 

Skriv ditt omdömme

Fleshlight - Turbo Thrust Blue Ice

Bästa avsugningen du haft?

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Total längd:25 cm
Material:hudliknande
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0