Fleshlight - Blade

E24984

Ny produkt

Lite kortare, mjukt skal som går att klämma!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

399 kr

499 kr

ej i lager

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshligt är idag kanske den mest sålda lösmusen i världen och kommer hela tiden med nya, spännande nyheter. Fleshlight Blade är inget undantag när det kommer till lite nytänkande. Även om de vanliga Fleshligten ger massor av stimulans, vill vissa ibland klämma själva skalet för att klämma åt och ge ännu mer trång känsla.

Här kommer Blade in, då skalet, till skillnad från andra Fleshlight, är tillverkat i mjukare plast (likt en petflaska), som gör det möjligt att njuta ännu mer om du klämmer åt, då det blir något mer trångt och strukturen ändras i den punkten man klämmer! Självklart kan du som i andra Fleshlight även anpassa sugförmågan genom en lucka på baksidan.

Själva strukturen hos insatsen specialtillverkad för denna model och består av en vågig struktur, som fast en kortare längd på musen ger dig riktigt bra stimulans, som höjer dig till skyarna!

Den totala längden är ca. 21 cm, dvs. 5 cm kortare än den vanliga Fleshlighten. Kanaldiametern är 1,25-1,9 cm och själva ytterdiametern är som mest 10 cm, då höljet är ovalt.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.

För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. 

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight - Blade

Lite kortare, mjukt skal som går att klämma!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Total längd:21 cm

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0