Fleshlight - Jack's Soda - Banana Cream Soda

E21970

Ny produkt

399 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Jack's Soda, Banana Cream Soda, erbjuder ett härligt, mer anonymt paket i form av en läskburk, men ändå en härlig Fleshlight med sin egen, skönt stimulerande struktur, som kommer ge dig många sköna avsugningar, samtigt, som utseendet inte är så i ögonfallande. Förvara den i en låda och ingen kommer bry sig speciellt mycket om den! Plasthöljet ser ju nästan ut som en läskburk, färggrann och rolig ! Bara ta fram den när du får lust för en avsugning på direkten och den levererar!

Fleshlight Jack's Soda kommer i tre olika utförande, sköna läppar för avsugning och härliga analhål. Banana Cream Soda här är just den Fleshlight du skall ha för en sugande känsla och härliga läppar!

Kanaldiameter: 0,6 - 2,3 cm 
Struktur: Mini-Swallow 
Längden på höljet: 19,7 cm 
Diametern på höljet: 7,1 cm 

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.

För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. 

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!Skriv ditt omdömme

Fleshlight - Jack's Soda - Banana Cream Soda

Sugande läppar i en läskburk!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0