Fleshlight - Alien

E22749

Ny produkt

Tillfälligt erbjudande

469 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Som många andra produkter så har även Fleshlight inspirerats från yttre rymden, filmer och äventyr. Man har kommit med Fleshlight Alien, som med sin blåa färg påminner alla gånger om Avatar. Den har dessutom en specielanpassad insats med en struktur för minst lika sköna stunder som alla andra Fleshlights! Även yttre skalet har en färg som passar tillsammans med insatsen!

Njut av denna blå skapelse och se till att pröva något annat!


Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.

För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. 

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight - Alien

Inte från denna värld!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0