Fleshlight Girls - Brandi Love, Heartthrob

23145SC

Ny produkt

Din egen Brandi, MILF, kantig och skönt, med härligt mönster Heartthrob!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

419 kr

479 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av porriga Brandi Love. En lösmus som levererar vad den lovar med realistisk utsida och fantastiskt skön på insidan med ett nytt mönster.

Lösmusen ingår i ny Signature-serie, där varje tjej har ett eget mönster, endast tillgängligt just i denna modell. I detta fall är det Brandi Love som har ett skönt, rätt vågigt, men kantigt mönster i detaljerna, Heartthrob, som går fint upp och ner i sitt mönster, varierande och annorlunda.

Brandi Love föddes 1973, så hon kan definitivt anses vara en MILF i denna bransch. Hon började inte alls tidigt, men var självständig på många sätt. Redan 2004 startade hon sin egen sida, som marknadsförde henne. Hon heter Tracey Lynn Livermore och Barndi är hennes arbetsnamn. Karriären fortsatte sedan och hon blev snabbt porrvärdens MILF i många uppsättningar. Varit med om det mesta och arbetet med de flesta, samt för de flesta produktionsbolag.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett snyggt paket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Brandi Love, Heartthrob

Din egen Brandi, MILF, kantig och skönt, med härligt mönster Heartthrob!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Hårdhet:extra mjuk
Färg:hudliknande, ljus
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Töjbar/elastisk:ja
Lösmus, öppning:Vaginal

Tillbehör / relaterade produkter

Meny

Jämför 0