Fleshlight Girls - Jessica Drake, Divinity

23140SC

Ny produkt

Din egen porrstjärna, när du vill! Heavenly textur och exakt avgjutning på utsidan.

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

509 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av Jessica Drake när det kommer till baksidan, analen och läpparna. En anal lösmus som levererar vad den lovar med realistisk utsida och fantastiskt skön på insidan med den nya strukturen Divinity, som ingår i Signature-kollektionen. Denna kollektion ger varje tjej och lösmus en unik textur på insidan som bara återfinns på just denna modell och inte någon annanstans.

Jessica är en amerikansk stjärna, ursprungligen från delstaten Texas och har varit aktiv i branschen sedan år 1999: Hon fick sitt första AVN Award  i 2001! En riktigt het pärla!

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. 

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Jessica Drake, Divinity

Din egen porrstjärna, när du vill! Heavenly textur och exakt avgjutning på utsidan.

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Lösmus, öppning:Anal

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0