Fleshlight Girls - Tori Black, Sultry

23139SC

Ny produkt

Upplev själv porrstjärnans anal med en helt ny textur på insidan, speciellt framtagen för denna modell!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

489 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av den legendariska porrstjärnan Tori Black! En lösmus, anal, som levererar vad den lovar med realistisk utsida och fantastiskt skön på insidan.

De flesta Fleshlight Girls, har den populära lotusmönstret på insidan, men skiljer sig just på avgjutningen på utsidan, som anpassas till just tjejerna. Denna Fleshlight är en del i "Signature"-utgåvorna och denna textur finns endast på denna Fleshlight av Tori Black! Den är utan tvekan mycket intensiv med massor av knottriga punkter hela vägen. Den anala utsidan ge dig en skön, trång känsla och insidan innehåller massor av olika mönster för skön stimulering.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Tori Black, Sultry

Upplev själv porrstjärnans anal med en helt ny textur på insidan, speciellt framtagen för denna modell!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Färg:hudliknande, ljus
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Töjbar/elastisk:ja
Lösmus, öppning:Anal

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0